EXCLUSIV – 10 August: Băieții agenturilor vs. ciuma roșie și restul românilor păcăliți de primii

Încerc să fac o scurtă analiză a faptelor și evenimentelor violente din 10 August 2018 cu toate că nu o să fie pe placul multora. Am organizat sute de proteste și am participat la încă pe atâtea organizate de alte asociații și ong-uri. Din 2009 am participat activ la toate evenimentele de stradă din România, inclusiv la cele violente.

Am încasat mai multe bastoane și gaze lacrimogene decât au încasat toți useriștii pe 10 august 2018 la un loc. Factorii ce provoacă nașterea violențelor sunt cunoscuți de cei care organizează proteste și desigur ei știu cum să le aplaneze sau să le provoace, însă există și factorul guvernamental care poate decide intervenția în forță.

Îi cunosc pe mulți din cei care au organizat acest protest din 10 august 2018 și pot spune cu mâna pe inimă că sunt niște manglitori de doi lei abonați la banii Open Society, Konrad Adenauer Stiftung, granturilor norvegiene, dar și partidelor politice cointeresate de turnura evenimentelor, la acea dată USR, PNL și echipa lui Dacian Cioloș.

De cealaltă parte a baricadei îi avem pe Dăncilă, Dragnea, Carmen gaz și toată șleatha mafiotă din jurul Partidului Social Democrat. Aceștia din urmă au intrat în panică pe baza notelor de informații primite de la SRI și au ordonat intervenția în forță. Să nu aveți impresia că agenții Serviciului Român de Informații sunt slab pregătiți și nu aveau cunoștință despre factorul extern implicat în organizarea și mobilizarea maselor la acest protest. Chiar ieri am studiat un raport al unui analist militar rus, în care lăuda eficiența KGB-ului românesc(SRI), după câștigarea concursului de parașutism de către echipa de elită a serviciului nostru de informații în fața celorlate structuri militare ale statului.

Clotilde Armand a ajuns primar la Sectorul 1 – hoața de voturi și circarul Marian Ceaușescu, dacă nu știați la ce poartă cântă. În 2012 lingea clanțele pe la PSD. Cine știe cunoaște…

Declic, Florin Bădița, Mălin Bot, Marian Ceaușescu, Mario Mocan, alți idioți utili, precum și salba de ong-uri abonate la banii actualului USRPLUS sunt personaje principale la evenimentele din 10 August 2018.

Acești băieți au interese personale sau de grup în funcție de unde vine banu’, după cum spunea Mario Mocan: „Nouă nu ne trebuie minți luminate, nouă ne trebuie mulți și proști!”. Oricum, pe domnul Mocanu însuși nu îl putem bănui de prea multă inteligență.

Acești indivizi s-au bazat pe frustrarea populației și nervozitatea societății românești pentru a-i manipula pe români în direcția dorită de ei. De ce nu vă puneți întrebări despre societatea civilă românească în momentul de față. De ce nu au mai apărut rezistenții și toată salba de ong-uri la protestele după tragicul eveniment de la Piatra Neamț sau Matei Balș. Pentru că societatea civilă în civil a trecut cu tot cu bagaje la Guvern și prin ministere pe salarii de mii de euro. L-ați auzit pe Florin Cîțu astăzi? Românii au salarii de peste 3000 de euro net! Așa salarii au cei din anturajul lor, nu plebea. Părinții mei muncesc 5 luni pentru a încasa 3000 de euro net. Și da, provin din Teleorman, județul mafiotului Dragnea. Realitatea îi tristă, nu e ca la Cotroceni.

Băieții ăștia v-au păcălit, și-au văzut de interesele personale, iar voi românii cinstiți care ați ieșit de bună credință la proteste din 10 August 2018 o să rămâneți doar cu amintirile, gazele și bastoanele. Am asistat la o regie și o confruntare între găști, iar una din găști era pe tușă. Actualul USRPLUS nu era la ciolan, de aici și investițiile masive în aceste proteste de stradă. Așa, pentru cei care cunosc, doar Cioloș și echipa sa au cheltuit 800.000 de euro înainte de a deveni partid.

Mulți băieți deștepți și neica nimeni din PNL, USR și PLUS au ajuns europarlamentari și demnitari ai statului român. Alți, mai grei au ajuns să conducă Europa, că tot vorbeam de factorul extern. Dacian Cioloș a fost remunerat de Macron cu postul de boss al Renew Europe și bineînțeles mâna sa dreapta.

Dosarul 10 August nu o să fie finalizat niciodată sau cel mult o să fie clasat, ca de fiecare dată când e implicat statul așa zis paralel. Statul paralel nu există, există doar găștile mafiote și grupurile de interese ce vor să pună mâna pe putere în interes personal. Stelian Ion este actualul ministru al Justiției de la USR. De ce Stelian Ion nu face nimic pe această temă? Stelian e atât de penal încât președintele Klaus Iohannis a primit note informative despre activitatea sa, ca să nu îi spunem infracțională. Știe el mai bine. Președintele României i-a cerut demisia, informație ce a scăpat pe surse și în presă.

Pentru cei care nu știu, Stelian Ion era omul cu mapa prin birourile lui Radu Mazăre. Domnul Stelian Ion de la USR și ministru al Justiției nu a întreprins nici un fel de măsuri pentru confiscarea averilor infractorilor. La domnul Mazăre avem prejudicii de peste 100 de milioane de euro. Gurile rele de la Constanța încep să vorbească despre prietenia pușcăriașului Mazăre cu actualul ministru al Justiției. PSD, PNL și USRPLUS sunt dușmani doar la televizor, depinde de ce sumă de bani e în joc. Așa fraților că mai bine e să gândiți cu capul vostru, nu mai acționați instictiv la evenimentele VIRALE pe net, create și provocate, de aceste unelte ale grupurilor de interese și mafiei transpartinice.

Autor Matei Alexandru. Sursa 60m

Leave a Reply