De ce tac vaccinații? Efectele secundare le-au distrus sănătatea

În rândul vaccinaților pe bune, nu ăia la chiuvetă, s-a așternut, brusc, tăcerea. Afectați simțitor de serul magic, aceștia preferă să tacă și să încerce să se trateze prin spitale, să ia apoi pumni de medicamente, uneori pe viață, dar în niciun caz nu le trece prin cap să acuze pe cineva. Este, într-un fel, sindromul vinovăției femeii violate, care se teme că a greșit și ea cumva sau că opinia publică o va condamna. Tăcerea vaccinaților este însă altfel acum, mai grea parcă. Și asta pentru că morțile subite, pe care nimeni nu le mai poate ascunde sau justifica, încep să dea târcoale.

Aproape nu trece nicio zi fără să aud, de la vecini, cunoștințe, rude sau chiar oameni oarecare de pe stradă sau din piețe, ce efecte devastatoare a avut, pentru ei sau rudele lor, vaccinul anti-Covid. Ceea ce m-a frapat a fost că oamenii aceștia nu au nicio ezitare să facă legătura cu vaccinul. De ce? Simplu. Problemele lor de sănătate au debutat imediat după vaccinare, în special cu a doua sau a treia doză, sau la scurt timp după. Am aflat, astfel, despre 24 de atacuri cerebrale la o singură persoană, evident, tânără, și fără afecțiuni preexistente. Pe un șofer de tir atâta l-au hărțuit patronii, băgându-l ba în carantină, ba refuzând să-i mai dea curse, până când, în final, acesta a cedat și s-a vaccinat. A făcut ulterior două infarcturi și are două stenturi puse. La polul opus s-a remarcat un alt șofer de tir care a venit în Olanda, iar oamenii de acolo nu au vrut să-l primească la încărcare, pentru că nu era vaccinat. Românul nostru le-a zis atunci că le lasă marfa acolo și pleacă acasă. L-au întrebat olandezii dacă e polonez, iar acesta le-a zis că e român. ”Lasă-l mă, că românii sunt nebuni, ăștia nu se vaccinează”, au vorbit olandezii între ei. Și, evident, l-au lăsat să încarce. Și cazul nu e singular, din fericire. Șoferii de tir, fiind și la mare căutare, au cam refuzat să se injecteze. Au mai fost însă și români care nu au avut curajul să-și înfrunte patronii. Dintre toți angajații unui hotel din țară, doar unul a reușit să se fofileze și acum toți îl invidiază, pentru că e singurul care a rămas sănătos. În rest, toți au avut ba AVC-uri, ba probleme cu inima, iar acum abia se mai țin pe picioare, după ce înghit pastile cu pumnul.

”Nu mai sunt ca înainte”

Doar cei care se ascund și care refuză să creadă că și-au făcut rău cu mâna lor încearcă să pară astăzi că sunt bine. În rest, toți spun că nu mai sunt ca înainte, că obosesc repede, că au amețeli și că au început să sufere de diferite afecțiuni, ba la ficat, ba la rinichi, ba te miri pe unde. Și toți sunt tineri, sub 50 de ani, în orice caz. Ai spune că vaccinul i-a afectat doar pe tineri, nu și pe vârstnici. Să nu uităm însă că procentul cel mai mare de refuz al vaccinului a fost în rândul vârstnicilor. Iar când un vârstnic vaccinat s-a îmbolnăvit sau a murit a intrat, automat, în categoria normalității, chiar dacă omul nu avea probleme majore de sănătate până atunci. Pe lângă tinerii care se îmbolnăvesc din senin, mai sunt și cei ale căror afecțiuni se agravează inexplicabil, dar pe aceștia nu-i ia nimeni în seamă. Toți acești oameni care s-au îmbolnăvit după vaccinare și din cauza vaccinului s-au tratat pe banii lor. Care a avut bani a reușit să scape cu sechele, pe care să le ducă pe picioare. Cei mai săraci zac, probabil, prin spitale, cu boli grave și unii, fără șanse de supraviețuire. Cel mai ușor au scăpat, dacă se poate spune așa, vaccinații care încă nu au fost afectați de boli. În schimb, imunitatea acestora a început să scârțâie, și se îmbolnăvesc ba de Covid, din 3 în 3 luni, ba de diferite viroze, ba au infecții ciudate, chiar dacă înainte de vaccinare nici nu-și mai aduceau aminte când au răcit ultima oară.

În așteptarea nenorocirii

Că s-au tot îmbolnăvit oameni prin jurul lor nu li s-a părut așa deplasat celor vaccinați. De la o vreme însă moartea asta subită a început să secere peste tot. Și, oricât s-au străduit propagandiștii să indice stresul, fumatul sau stilul de viață, nimic nu era atât de pertinent încât să-i liniștească. Când cad morți copii de 14 ani, de 16 ani, de 18 ani, fără nicio explicație medicală, legătura cu vaccinul este evidentă. ”Așteptăm să vedem ce o să ni se întâmple”, mi-au spus recent, cu resemnare și spaimă în glas, un el și o ea triplu vaccinați. Cam asta este în sufletul tuturor celor vaccinați, că vor sau nu să recunoască. Și totuși, de ce tac vaccinații?