Cine este cu adevărat LULUȚA, aka Laura Codruța Kovesi… Kovesi, Barna și Iohannis triunghiul bermudelor de la SIBIU… Să-ți fie rușne! Te-ai folosit de noi,Luluța, ne-ai înșelat ca o „centuristă! Ați făcut „sex în grup” pe seama ROMÂNIEI. Lulutza, i-ai salvat și albit pe cei mai mari „gușteri” care au prăbușit acest NEAM! Ai slujit 10 ani un Sistem Mafiot care a băgat România în beznă!

Ce studii are, de fapt, Laura Codruța Kovesi. Cu ce s-a ocupat în trecut și fiica cui este!

Laura Codruța Kovesi are 45 de ani și s-a născut în orașul Sfântu Ghoerghe. Ea este fiica procurorului Ioan Lascu, care a deținut din 1980 până în 2010 funcția de șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. Rețineți procuror din perioada comunistă. Ce se naște din pisică tot șoareci mănâncă. De asemenea, fratele ei, Sergiu Lascu, a devenit în 2010 director general adjunct al Direcției Tehnologia Informației și Comunicare din Transgaz.

Puțini știu despre fosta șefă a DNA-ului că a absolvit învățământul preuniversitar la Mediaș. De asemenea, Laura Codruța Kovesi a evoluat ca baschetbalistă la Club Sportiv Școlar Mediaș.

Laura Codruța Kovesi, între 1991-1995, a urmat cursurile Facultății de Drept în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În anul 2012 a obținut titlul de doctor în drept cu teya „Combaterea crimei organizate prin dispoziții de drept penal”.

Când și unde a debutat Laura Codruța Kovesi în justiție

Fostul șef al DNA a debutat în justiție la Sibiu, în 1995, unde a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Coincidență domne, cum s-au aliniata astrele luii Codruța și hoțului de case Ioahnnis. După patru ani, Laura Codruța Kovesi a devenit procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. În anul 2000, a fost propulsată în funcția de procuror șef al Biroului de Combatere a Corupției și Criminalității Organizate din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cine credeți că a propulsat-o? Statul de drept …

Anul 2006 avea să îi aducă Laurei Codruța Kovesi funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, numirea fiind făcută de fostul președinte Traian Băsescu. Numirea a venit în urma propunerii ministrului Justiţiei de atunci, Monica Macovei. Pe atunci, Laura Codruța Kovesi avea doar 33 de ani.

Laura Codruța Kovesi a câștigat procesul la CEDO

În 2012 a devenit ministru-consilier, înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană, pentru ca în anul 2013 să fie numită șefă a Direcției Naționale Anticorupție.

Pe de altă parte, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO )a stabilit că România a încălcat dreptul la un proces echitabil și dreptul la liberă exprimare prin decizia Curții Constituționale, ce a obligat demiterea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

De asemenea, magistrații au subliniat că i-au fost încălcate drepturile prin imposibilitatea de a contesta decizia Curții Constituționale ce a condus la revocarea sa din fruntea DNA, pe data de 9 iulie a anului 2018. Efectele deciziei CEDO va trebuie să fie aplicată pe viitor de statul român atunci când revocă un magistrat dintr-o funcție înaltă.

Laura Codruța Kovesi a fost inculpată pentru investigarea infracțiunilor în justiție

Laura Codruţa Kovesi a fost inculpată, nu a avut voie să plece din ţară fără acordul SIIJ şi nici să mai lucreze la Parchetul ICCJ. Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub control judiciar, după mai bine de 6 ore de audieri la Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Kovesi, Barna și Iohannis triunghiul bermudelor de la SIBIU

Adevărul despre Dan Barna iese la supravață pas cu pas. Masca de „om nou” se sparge și scoate la iveală un personaj surprinzător. Lumeapolitica.ro prezintă încă o filă de istorie a lui Dan Barna. Este o poveste cu agenți CIA, spioni ai securității și cadavre din Fallujah.

  • Barna este un „etalon” pentru majoritatea „consultanților” care au cheltuit 8,5 miliarde de euro alocate POSDRU, POCA și POCU din 2007 până în 2020.
  • Banii s-au alocat pentru pregătirea unor oameni defavorizați sau a unor tineri care doresc să devină antreprenori.
  • În realitate, în poveștile lui Barna, banii s-au dus spre simpatizanți USR PLUS, colegi de școală sau chiar sora sa după cum a arătat RISE Project.

Sforile în spate erau trase în tandem de Kovesi și Iohannis. Banda acționa împreună pentru capsarea fondurilor europene care mergeau către nepotisme, apropiați și firme de casă.

Luluţa Kovesi a ajuns precum rochiţa pătată a Monicăi Lewinsky!

Radu Moraru:

Dragi romani, astazi pot sa va spun, cu probe si argumente, ca povestea Kovesi-DNA este un „story” de succes al SRI-ului lui Coldea. Te-am iubit Luluta, pina acum un an, dar te-am prins ca erai amanta SRI-ului si tare m-ai dezamagit!

Pai sa o luam pe rind, ca stiu ca va place.

1. Luluta a fost un procuror sef, la Sibiu, de doi lei. Niciun caz spectaculos! Era doar fata lui tata, cel mai longeviv procuror comunist din istoria Romaniei! La 33 de ani o ia Basescu de aripa si o pune ditamai Procurorul General.

2. Inmorminteaza Dosarele Revolutiei, Mineriadelor si il „albeste” pe Ion Iliescu! Scapa toti criminalii care au omorit romani dupa Revolutie!

3. Pentru merite „deosebite”, acelasi super Base, in negocieri cu Ponta, o pune ditamai sef la DNA! Pina in 2015 se remarca prin nimic! A fost doar amanta lui Coldea si sugatoarea Sistemului condus de Maior-Oprea-Ghita-Ponta! A fost „albita” la Doctorat exact cu doua zile inainte de votul de Suspendare a lui Base, in 29 iulie 2012!

4. Cind Base a fost prigonit de Sistem, Luluta s-a imbarcat pe corabia trista a lui Iohannis, via Coldea. Via FBI-ul lui Hillary Clinton! A executat tot ce i-a ordonat papagalul lui Hillary si al lui James Comey, Coldea multiinstelatul! Luluta a devenit „star system”!

5. In decembrie 2016 Luluta a fost decretata „putin insarcinata”! Adica a plagiat doar 4% ! Exact cum Monica Lewinsky a prezentat opiniei publice americane o rochita pe care specialistii au descoperit citeva picaturi din sperma lui Bill Clinton! Asa cum obsedatul sexual nu a folosit prezervativ, stropind-o pe Monica, asa si Luluta! Si-a patat „rochita” de doctoreasa cu 4% picaturi de plagiat! A uitat sa-si puna „prezervativul”! Stiu ca va e scirba, imi e si mie!

6. Oricit ar linge „deontologii acoperiti” din presa aceste picaturi, vorba lui Iohannis, Luluta trebuie sa-si dea demisia fiindca a copiat „chiar si 3 rinduri” – citez din Marele Ficus Mut!

7. Dar ingroparea Lulutei vine chiar de la cei care i-au analizat Doctoratul: o lucrare de tot rahatul, care nu merita titlul de „dottore”, chiar daca Luluta s-a dus sa-si sustina „plagiatul” cu tot SRI-ul dupa ea!!! Luluta, in afara de faptul ca esti fata lui tata si sugacea SRI-ului, la propriu si la figurat, esti VARZA!!!

Concluzie:

E suficient sa fii neica nimeni, dar fata lui tata, ca sa te puna Base si Ponta pe post de starleta DNA a SRI-ului! Si „pacalicea” Romaniei si a unui mapamond intreg! M-ai inselat Lulutzo! Ai compromis cea mai mare speranta de dreptate pentru milioane de romani! Tu ai fost doar „rochita” Sistemului Mafiot iar Coldea si-a invirtit trabucul in tine cum a vrut „muschiul” lui!

Sa-ti fie rusine! Te-ai folosit de mine, te-am iubit, m-am luptat pentru tine dar tu m-ai inselat ca o „centurista! Tu si securistii tai! Ati facut „sex in grup” pe seama ROMANIEI livrindu-ne citiva penali pe care orice student la Drept i-ar fi arestat! Dar i-ati ratat exact pe cei care au distrus Romania! Ce coincidenta ?!? Lulutza, i-ai salvat si albit pe cei mai mari „gusteri” care au prabusit acest NEAM! Ai slujit 10 ani un Sistem Mafiot care a bagat Romania in bezna! Te astept la „spovedanie”!