BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent.Cineva trebuie să explice de ce America are Arme Biologice în Ucraina

Omenirea trebuie să se pregătească pentru următoarea pandemie! Nu, nu este fake-news. Un nou virus pandemic amenință lumea și Big Pharma are la dispoziție doar 100 de zile să dezvolte un vaccin, avertizează chiar specialiștii care au lucrat la serul anti-Covid dezvoltat de Oxford University.

Într-un interviu acordat Sky News, profesorul Sarah Gilbert spune ca omenirea are „doar 100 zile” la dispoziție să pregătească vaccinul pentru următoarea pandemie.  Se vorbește despre un vaccin pentru TBC care ar trebui să fie gata în 100 zile, deoarece perioada de incubație (în acest caz) este de 4-12 săptămâni.

Victoria Nuland admite că SUA are biolaboratoare în Ucraina

Or, să nu ne gândim noi la refugiații ucrainieni care se împrăștie prin Europa de când a început războiul?! Să nu ne temem de ce virusuri ar fi putut „zbura” de prin biolaboratoarele pe care America le are în Ucraina (a recunoscut chiar Victoria Nuland)?! Publicația The Lancet scrie că în Ucraina circulă o variantă de TBC „multidrug resistent”, adică nevindecabilă cu medicamentele convenționale.

Recent, secretarul de stat american Victoria Nuland a recunoscut că Pentagonul finanța biolaboratoare de cercetare a virușilor umani în Ucraina și că se duce bătălia militară tocmai pentru ca Rusia să nu pună mâna pe cercetările de acolo.

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv! În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

„Nu vorbim despre a face același lucru din nou ci doar să o facem mai repede. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să fim mult mai bine pregătiți, ca să nu trebuiască să o luăm de la început și data viitoare!”, a spus profesorul Sarah Gilbert.

Profesorul Gilbert se va alătura directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, consilierului medical al președintelui SUA, Anthony Fauci, șefilor farmaceutici și reprezentanților guvernului la Summit-ul global de pregătire pentru următoarea pandemie, care se va ține la Londra.

A, nu știați?! Da, Big Pharma deja se pregătește de următoarea pandemie, cică vine negreșit, de aia se și ține un „SuperSummit” la Londra!

Audiată în Congres, sub-secretarul american Victoria Nuland a recunoscut sub jurământ ceea ce administrația SUA a negat până acum cu vehemență.
Un comentariu incendiar al probabil celui mai mare ziarist de televiziune din lume, Tucker Carlson de la Fox News, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Dacă în urmă cu patru zile ne-ar fi spus cineva că administrația Biden finanțează laboratoare biologice secrete peste tot în Ucraina, nu l-am fi crezut.
Mai mult, dacă ne-ar fi spus cineva că administrația nu doar că a finanțat aceste laboratoare biologice secrete din Ucraina, dar nici nu a reușit să pună în siguranță conținutul lor mortal înainte de invazia Rusiei – o invazie despre care administrația știa că se va produce, o invazie pe care a incitat-o – dacă ne-ar fi zis cineva toate astea acum patru zile, l-am fi trimis la plimbare și l-am fi considerat nebun.
Era pur și simplu prea absurd. O poveste ca asta nu avea cum să fie adevărată.
În plus, știam deja cu certitudine că este un fake news. Cum de știam asta? Pentru că noi citim USA Today, ziarul Americii.
După câteva ore de la invazia Rusiei, USA Today a publicat un articol în care îi combătea pe toți nebunii care vorbeau despre laboratoare biologice secrete în Ucraina.
Iată titlul: „Verificare a faptelor: Afirmație falsă despre laboratoare biologice în Ucraina, legată de campania rusă de dezinformare.”
Așadar, dacă vă uitați mai atent la acest articol – și noi am făcut-o, pentru că eram interesați – veți observa că această „verificare a faptelor” avea ca sursă oficiali anonimi din guvernul ucrainean și oficiali din Departamentul de Stat al lui Biden.
Nu existau surse obiective pentru acest subiect, totuși povestea părea închisă. În articol se preciza emfatic: „Rusia s-a asociat cu China pentru amplifica și mai mult afirmația falsă despre laboratoarele SUA din Ucraina”.
OK. USA Today zice că era dezinformare rusească. Se poate. Însă verificarea faptelor nu s-a oprit. Era bizar. Am continuat să vedem aceeași verificare publicată iar și iar.
Ca și cum, în ciuda nesfârșitelor clarificări oficiale, unele persoane refuzau să dea crezare administrației Biden. Ca și cum ar fi preferat propaganda rusă și ar fi fost membri QAnon.
Presupunem asta, pentru că așa ne-a zis revista Foreign Policy. 
Potrivit Foreign Policy, QAnon era cel care răspândea frenetic „afirmații false despre laboratoare americane de arme biologice din Ucraina”.
Evident, aceste laboratoare nu existau. Nu era decât o altă minciună a rușilor, care, se știe, mint cum respiră. Apoi a intervenit și Uniunea Europeană, punându-și toată credibilitatea în joc pentru a dezminți această afirmație.  Sunt teorii ale conspirației, ne-a zis UE, sunt minciuni răspândite de Putin.
Un purtător de cuvânt al UE a ținut să ne reamintească faptul că „credibilitatea informațiilor furnizate de Kremlin este în general foarte îndoielnică și scăzută”.
Era bine de știut.
„Sistemul de dezinformare rus are reputația de a promova povești manipulatoare despre arme biologice și pretinse laboratoare secrete.”
Prin urmare, am decis că nu vom dedica o emisiune laboratoarelor secrete din Ucraina. Ultimul lucru pe care am dori să-l facem în această emisiune este traficul de dezinformare rusă răspândită de QAnon. Deci am lăsat baltă toată povestea.
Așa stăteau lucrurile până ieri, când am urmărit audierea din Comisia senatorială de Afaceri Externe.
Depunea mărturie Victoria Nuland, lucru care ne-a stârnit interesul. Nuland este unul din personajele care ne-au adus războiul din Irak și care nu a prezentat niciodată scuze pentru asta, dar a continuat să fie promovată, pentru că așa merge treaba la Washington.https://a93a07c382d8c7b5ca00be7fe252a738.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html
Toria Nuland este acum subsecretar de stat al lui Joe Biden, responsabil de Ucraina și care știe multe despre Ucraina.
În 2014, Toria Nuland a organizat o lovitură de stat în Ucraina. În numele democrației, desigur. Deci este o sursă bine informată în legătură cu Ucraina.
Așadar, pe când dialoga ea cu senatorul Marco Rubio în timpul audierii, la un moment dat Rubio a avut o abordare la care nimeni nu se aștepta. A întrebat-o pe Nuland dacă Ucraina are arme biologice.
Nu ne-am fi imaginat niciodată că Ucraina are arme biologice. De ce ar avea Ucraina arme biologice? 
Deci, părea o întrebare destul de bizară, dar nu era nici pe departe atât de șocantă pe cât a fost răspunsul obținut.    Iată ce a zis Toria Nuland.
Sen. Marco Rubio: Ucraina deține arme chimice sau biologice?
Victoria Nuland: Ucraina dispune de instalații de cercetări biologice, în legătură cu care de fapt suntem foarte îngrijorați acum, deoarece trupele ruse, forțele ruse ar putea încerca să preia controlul asupra lor. Colaborăm deci cu ucrainenii în privința modului în care ei pot împiedica ca vreunul din materialele de cercetare să nu cadă în mâinile forțelor ruse, dacă acestea s-ar apropia.
„Ucraina deține arme biologice?” – „Da, Ucraina are instalații de cercetări biologice.”
Cum? Vreți să spuneți laboratoare biologice secrete, ca laboratoarele biologice secrete pe care categoric Ucraina nu le are?
Ucraina are așa ceva? Da, are. Și nu doar că Ucraina are laboratoare biologice secrete, a spus Toria Nuland, dar orice ar face ei în aceste laboratoare secrete e atât de periculos și de înfricoșător încât este, a spus ea, „destul de îngrijorată” că așa-numitele materiale de cercetare din interiorul acestor laboratoare biologice ar putea cădea în mâinile forțelor ruse.
Încercăm să nu folosim grosolănii pe post pentru a descrie ce reacție am avut. Să spunem doar că ne-a căzut fața.
Sub prestație de jurământ, într-o audiere publică a unei comisii, Toria Nuland a confirmat că dezinformarea rusă, despre care ne-au împuiat capul zile la rând că este o minciună și o teorie a conspirației, și că trebuie să fii nebun sau imoral s-o crezi, este, de fapt, întru totul adevărată.
Uau! Astfel de lucruri nu auzi în fiecare zi la Washington. Zeci de întrebări îți vin în minte. Ce fac ei cu exactitate acolo, în acele laboratoare biologice secrete ucraiene?
Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Nu este chiar o vatră a cercetărilor biomedicale. Presupunem că nu e vorba de laboratoare farmaceutice care dezvoltă noi medicamente împotriva leucemiei.
După răspunsul tău, Toria Nuland, presupunem – pentru că aproape ai spus-o – că aceste cercetări au o aplicație militară și că lucrează la arme biologice. Asta sugerează răspunsul tău.
De ce am finanța așa ceva în Ucraina și de ce nu ați securizat conținutul acestor laboratoare biologice înainte de sosirea rușilor, despre care știați că va avea loc?
Și de ce ați făcut tot posibilul pentru a minți opinia publică americană despre acest subiect?
Dacă „materialul acestor cercetări” ar scăpa într-un fel sau altul din laborator – și pari foarte îngrijorată de asta – care ar fi efectele asupra Ucrainei și apoi asupra restului lumii?
Cum ne putem pregăti de consecințele acestui lucru care vă îngrijorează? Nu ar trebui să ne pregătim?
Se pare că am petrecut ultimii doi ani trăind împreună cu un agent patogen a cărui origine se afla într-un alt laborator biologic secret, finanțat tot de guvernul Statelor Unite.
Suntem deci preocupați de toate aceste întrebări. Mi se pare normal Sunt o parte din întrebările pe care le-am fi pus și noi, dacă am fi fost senatori americani, ceea ce nu e cazul.
Știm, există o limită de timp. Blestemată să fie ea, pentru că, în mod cert, din cauza limitei de timp, Rubio nu a pus aceste întrebări. În loc de asta, a schimbat subiectul și ne-a spus încă o dată că Putin e rău.
Marco Rubio: Dacă s-ar petrece un incident, sau un atac cu o armă biologică, în Ucraina, potrivit dvs. există vreo îndoială că 100% rușii s-ar afla în spatele lui?
Victoria Nuland: Consider că nu există nici o îndoială, dle senator, și este stratagema clasică a rușilor de a arunca vina pe alții pentru ceea ce plănuiesc să facă ei înșiși.
Luați un pix și notați. „Este o stratagemă clasică a rușilor de a arunca vina pe alții pentru ceea ce plănuiesc să facă ei înșiși…”
Asta a spus Victoria Nuland. Aproape că ne-a pufnit râsul. Deci, ceea ce spui, Victoria Nuland, este că dacă am finanțat laboratoare biologice secrete în Ucraina, dar am dorit să ascundem acest lucru de contribuabilii care plătesc pentru ele, atunci trebuie să mințim în legătură ele pretinzând că rușii mint în legătură ele.
Cu alte cuvinte, este posibil să duci o întreagă campanie de dezinformare pretinzând că ceilalți duc o întreagă campanie de dezinformare.
Asta vrei să spui, Victoria Nuland? E amuzant.
Ce nu este însă deloc amuzant este că totul e real. L-am invitat în seara aceasta în emisiune pe Marco Rubio să ne spună ce știe despre aceste laboratoare biologice. A refuzat să vină. Invitația rămâne deschisă.
Între timp, să recapitulăm puțin ceea ce știm pe această temă.
Vom începe cu ce a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia. 
Nu am fi făcut niciodată asta. Nu am difuzat niciodată așa ceva în emisiune până acum. Pentru că suntem americani și când dorim să știm ceva îi întrebăm pe oficialii noștri, persoanele pe care le alegem și cărora le plătim salariile, deoarece aceasta este țara noastră. Nu recurgem la surse străine pentru că acordăm în primul rând încredere surselor proprii.
Însă, când se dovedește că oamenii care ne reprezintă și conduc guvernul nostru ne mint, nu prezintă scuze pentru asta și fac lucruri oribile în numele nostru, atunci trebuie să fim mai deschiși și cel puțin să evaluăm ce spun alții. 
Iată deci afirmațiile ruse:
Igor Konacenkov: În cursul operațiunii militare speciale, au fost descoperite acțiuni ale regimului (ucrainean) de ștergere a urmelor programului biologic militar aflat în curs de dezvoltare în Ucraina, finanțat de Ministerul Apărării din SUA.
Poate că asta a stat la originea teoriilor conspirației despre care verificările știrilor ne-au spus că era o dezinformare rusă.
Cităm:
„Program biologic militar aflat în curs de dezvoltare în Ucraina, finanțat de Ministerul Apărării din SUA.”
Asta afirmă rușii.
Separat, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Rusia spune că ucrainenii lucrau la dezvoltarea de agenți patogeni mortali, inclusiv ciumă și antrax. 
Este adevărat?
Sigur că nu vom lua de bun tot ce spun rușii despre asta. Departamentul Apărării din SUA are un site care conține acest clip de presă despre deschiderea unei unități de cercetare biologică în Ucraina, în 2010.
„Senatorul american Dick Lugar a salutat deschiderea Laboratorului Central Interimar de Referință din Odessa, Ucraina, săptămâna aceasta, anunțând că acesta va avea un rol determinant în cercetările pe agenți patogeni periculoși folosiți de bio-teroriști. Laboratorul de bio-securitate de nivelul 3 va fi folosit la studierea antraxului, tularemiei și febrei Q, precum și altor agenți patogeni periculoși.”
Apoi National Pulse a scos la lumină raportul din 2011 al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite, care explica de asemenea că laboratorul din Odessa „se ocupă cu identificarea agenților patogeni biologici deosebit de periculoși”.
Așadar, finanțăm crearea de agenți patogeni mortali pentru a-i putea studia și împiedica infectarea cu ei a altor oameni.
Sunt multe exemple ca acestea. Ambasada Statelor Unite din Ucraina are o pagină pe site în care practic explică faptul că oameni de știință americani și ucraineni au realizat o sumedenie de astfel de experimente.
Unele dintre proiecte cuprindeau cercetări pe virusul pestei porcine africane, pe virusul febrei hemoragice și pe diverși viruși respiratori.
Elementul esențial este că site-ul Ambasadei SUA conține și linkuri către fișiere de informații, despre sprijinul american acordat cercetărilor biologice din Ucraina, însă toate aceste linkuri au fost dezactivate.
Bizar. Este vorba de guvernul nostru. Noi îl plătim. Repet, se află acolo în numele nostru, al cetățenilor americani, dar noi nu îi putem citi pagina de pe site.
Cum este posibil? Nu au dreptul să ne mintă!
Din fericire, pagina Web este arhivată, iar fișierele de informații arată clar finanțările Ministerului american al Apărării pentru laboratoarele din Ucraina. Sunt absolut reale.
Îmi pare rău, USA Today, ziarule american, este întru totul adevărat!
Puteți să căutați pe Internet, dacă vreți.
În fața tuturor acestor dovezi, Pentagonul continuă să mintă. De fapt, repetă aceleași minciuni incredibil de stupide – complet dicreditate acum – pe care verificatorii de știri ni le repetă de săptămâni întregi.
Iată-l azi pe purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby:
John Kirby: Acuzațiile ruse sunt absurde. Sunt ridicole și, știți, după cum spunea bunicul meu, catolic irlandez, reprezintă o adunătură de fleacuri. Nu e nimic deosebit. Este propaganda clasică rusească și în locul vostru nu i-aș acorda nici o atenție… Nu aș irosi nici o picătură de cerneală pe acest subiect.
Ziarist: Bine, dar ne puteți explica… A exstat vreo legătură între…?
John Kirby: Nu dezvoltăm arme biologice sau chimice în Ucraina. Acest lucru nu se întâmplă.
„În locul vostru, nu aș irosi nici o picătură de cerneală pe acest subiect…”   Mai întâi, domnule birocrat, nu e treaba dumitale să decizi asta. Avem o presă liberă în această țară.
Observați însă că, la final, Kirby refuză să răspundă la întrebare.
A existat vreo legătură între Pentagon și o unitate de arme biologice din Ucraina, și dacă da, care este această legătură?
Bine, am înțeles, e dezinformare rusească, dar care e răspunsul? 
Nu dezvoltăm Arme de Distrugere în Masă în Ucraina, în acest moment! OK, am înțeles, dar de ce finanțăm aceste laboratoare, și mai exact, ce finanțăm de fapt?
Am luat și noi legătura cu Departamentul de Stat, care ne-a oferit o declarație cu vorbe foarte atent alese:
„Departamentul de Apărare al Statelor Unite nu deține sau exploatează laboratoare biologice în Ucraina.”
Nu că ar fi zis cineva că ar fi făcut-o… Dar să continuăm citatul:
„Sub-secretarul Nuland făcea referire în mărturia sa la laboratoarele din Ucraina pentru diagnosticare și bio-apărare, care nu sunt instalații de arme biologice.”
Care este exact diferența? Să continuăm citatul:
„Aceste instituții combat amenințările biologice din țară.”
Asta nu înseamnă nimic. Așa poți descrie și arsenalul nostru nuclear ca fiind defensiv. Armele noastre nucleare nu sunt concepute  să omoare pe cineva. Sunt concepute să împiedice alte persoane să ne omoare pe noi, dar tot arme nucleare rămân.
Când veți înceta să mințiți și să ne ziceți ce se petrece? Și, mai mult, de ce nu ați securizat acele materiale?
Deci, da, finanțăm laboratoare biologice secrete în Ucraina, însă sunt laboratoare de diagonosticare și bio-apărare care combat amenințările teroriste.
Dacă e vorba de laboratoare pur defensive, de ce era Victoria Nuland atât de îngrijorată că rușii ar putea pune mâna pe materialele din aceste instalații?
Alte puteri ale lumii au ajuns la concluzia care pare evidentă.
Repet, nu ne place să facem asta, însă i-am întrebat pe purtătorii noștri de cuvânt și au mințit.
Mergem atunci la Ministerul de Externe al Chinei, o țară pe care o disprețuim. Iată ce a spus astăzi. Face apel ca inspectori din domeniul armamentului să cerceteze aceste unități din Ucraina imediat.
Zhao Lijian: În ultimii douăzeci de ani, Statele Unite au blocat crearea unui cadru de verificare a Convenției de la Geneva privind armele biologice și au refuzat să accepte inspectarea instalațiilor biologice din interiorul și exteriorul frontierelor lor. Această decizie a agravat și mai mult îngrijorarea comunității internaționale. Cerem încă o dată Statelor Unite să ofere lămuriri complete despre activitățile lor bio-militare din interiorul și exteriorul frontierelor și să accepte o verificare multilaterală.
„Ia uite-i cum difuzează pe ecran propagandă rusească și chinezească!” 
Da, am făcut-o! Difuzăm și propaganda guvernului SUA pe ecran, cu diferența că ne așteptăm să fim mințiți de guvernele străine, nu de al nostru.
Nu suntem globaliști. Credem într-o singură țară. Țara aceasta, Statele Unite ale Americii. Nu ne așteptăm să fim mințiți de guvernul nostru și nu acceptăm acest lucru.
Dar să mergem la esența a ceea ce tocmai a spus guvernul chinez. În general nu suntem de acord cu ce spune guvernul chinez, însă, de data asta, a făcut o remarcă corectă.
Știm acum că agenți biologici periculoși, fie că le spui arme sau nu, e total irelevant… Este pistolul o armă? Nu și când vânezi prepelițe. Când te afli însă într-un schimb de focuri, atunci este. Aceasta este o dezbatere semantică irelevantă.
Știm așadar că, „mulțumită” administrației Biden, agenți biologici periculoși au rămas nesecurizați într-o zonă haotică de război.
La un moment dat, va trebui să aflăm cum s-a petrecut asta și cine a luat deciziile. Avem dreptul de a ști și să sperăm că cineva din Congres, probabil nu Marco Rubio, va merge la fondul problemei.
Până atunci, însă, ne rugăm să existe o persoană matură, undeva, în guvernul Statelor Unite, căreia îi pasă suficient de mult și care să aducă sub control această situație imediat.

Oamenii de știință construiesc o bibliotecă de vaccinuri

Ținta de 100 de zile a fost propusă inițial de guvernul Regatului Unit. Un răspuns atât de rapid la COVID ar fi salvat milioane de vieți și miliarde de dolari în întreaga lume.

Profesorul Sarah Gilbert susține că oamenii de știință ar trebui să construiască „o bibliotecă” de vaccinuri împotriva mai multor familii de viruși care reprezintă cele mai mari amenințări pandemice. Asta ar însemna cel puțin 10 vaccinuri eficiente la nivel general pentru început.

„Ne dorim să facem stocuri de «semințe» (proba de referință a virusului) pentru o serie de vaccinuri diferite” – Sarah Gilbert

„Apoi am putea începe să facem teste clinice, astfel încât să putem analiza răspunsul imun pentru fiecare dintre diferitele tipuri de viruși pentru a vedea dacă vaccinul ar putea fi eficient. Vrem să mergem cât de departe putem, după care să avem un stoc mic de vaccin gata de utilizare și capacitatea de a crește rapid producția, dacă va există un focar”, mai spune profesorul.