Asistăm la crearea celei mai ”curate” arme de distrugere în masă: Arma genetică

Într-un document al Centrului Național de Contrainformații și Securitate al SUA se arată că Republica Chineză duce o susținută muncă de colectare de date genomice și din domeniul asistenței medicale de pe întreg globul, în scop de supraveghere și control.
Într-un material scris de mine și publicat tot în ActiveNews la începutul lunii Mai, arătam că înscrierea benevolă a națiunilor în struțocămila imposibil de controlat numită pompos “1+Million Genomes” deschide cu adevărat porțile iadului.
Pericolul nu vine însă numai din China. Toate marile puteri, și nu numai, sunt foarte interesate de acest tip de Intelligence.
O dată adunate și create profilurile genetice ale populațiilor și popoarelor, nu va mai exista niciun impediment cauzat de lipsa de informații genetice care să poată împiedica procesul de creare a unor arme biologice capabile extraordinar de eficace. Nu este nevoie decât de depistarea unor posibile slăbiciuni comune pentru crearea unor substanțe capabile să decimeze strict persoane cu anumite caracteristici, aceleași substanțe fiind absolut inofensive pentru oamenii care nu se încadrează în profilul genetic targetat.
În acest fel ar putea fi eliminați de pe harta genetică a omenirii și chiar de pe harta fizică a pământului aceia dintre noi socotiți timpuri, defecți. Ni s-ar putea da tuturor o “dată de expirare”. Nu există niicio diferență între practicile naziștilor care doreau supremația arienilor sau a comuniștilor (inclusiv a naționalistului “iubitor de țară”, Nicolae Ceaușescu, care ordonase indirect “curățarea sângelui”, lăsând efectiv sa moară copiii “defecți” de la naștere) față de ce se pregătește acum.
Eugenia progresistă nu va elimina bolile, ci va elimina sursa lor: omul.
Și, cel mai probabil, prima țintă va fi alcătuită de populațiile aflate în regiuni bogate în resursele de care capii ascunși ai progresismului au nevoie.
Omul, devenit toxic pentru planetă, omul care a distrus și care distruge tot ce atinge în jur trebuie eliminat. Bineînțeles, cu daune minime pentru mediu, acesta va fi compostat sau mâncat, pentru a nu se irosi nimic.
Noile idei, menite să ajute la menținerea în viață doar a unui anumit număr de oameni, vin exact de la același segment care a creat distrugerea ecosistemelor și poluarea, de la același segment care a creat și creează arme și războaie, de la același segment care însumează în mâinile lui peste 90% din averile lumii, din hrana și resursele planetei.
Dar cumva exact acest segment care deține de facto și cele mai distrugătoare arme, acest segment al cărui lăcomie a dus la genocide, dezastre naturale, poluare și sărăcie, exact acest segment vine în prezent cu teorii prin care ii spun omului de rând că poluează, consumă prea mult, se înmulțește prea mult.
Exact acest segment care a creat, întreținut și promovat consumerismul feroce, spre propria lui îmbuibare și profit, acuză acum omul de rând că își cumpără și folosește prea multe, când s-ar putea mulțimi cu mai puțin. În principal, ar trebui să se mulțumească cu mai puțină viață!
Acest segment care promovează progresismul spre “binele general” acuză bolnavii că sunt bolnavi, deși le-a creat și livrat o calitate din ce în ce mai proastă a aerului, a apei, a hranei – în numele profitului, al setei de bani. Al setei de putere.
Și același segment, ai cărui reprezentanți nu mai au culoare politică sau naționalitate decât în ochii publicului îndobitocit tot de ei, creează astăzi decorul și stabilește scenariul pentru crima perfectă.
Se pregătește decimarea omenirii în numele omenirii. Sub ochii noștri, ai tuturor, fără nicio împotrivire și fără vreo mișcare de rezistență cu adevărat relevantă, se creează cea mai “curată”, mai “eco” și mai “verde” armă de distrugere în masă creată vreodată de și pentru omenire: arma genetică.