ARAFAT JUDECAT, PENTRU CEI LEGAȚI DE PAT! Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță s-ar putea afla ȘI EI în Dosarul Vaccinurilor deschis de DNA

Raed Arafat, „Comandantul Acțiunii Covid”, și col. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare și al CNCAV, s-ar putea afla și ei printre urmăriții penal de DNA în Dosarul Vaccinurilor.

Este concluzia de bun simț a avocatului Gheorghe Piperea și se bazează pe mai multe date deja certe: între penalii cercetați de DNA se află și fostul adjunct al lui Valeriu Gheorghiță, fostul manechin Andrei Baciu, ulterior secretar de stat în Ministerul Sănătății și în prezent președinte al Casei Național de Asigurări de Sănătate.

Vedeți Nelu Tătaru, zis Sac-Negru-de-Plastic, și Adrian Baciu, zis Manechinul, anchetați ȘI EI în Dosarul Vaccinurilor

Într-un referat al procurorilor DNA oferit pe surse se arată că și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății la acea vreme, a săvârșit aceleași fapte ca USR-iștii Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (acum în REPER), dar pentru el nu a fost cerută ridicarea imunității, pentru că el nu beneficiază de imunitate.

Aceeași situație este valabilă și pentru Arafat, șeful DSU, „Comandantul Acțiunii”, fost șef de facto al CNSU și al României, în perioada „Stării de Urgență”.

Avocatul Gheorghe Piperea afirmă în textul său publicat de ActiveNews: „Comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu au imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAV, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo!”

Să sperăm că da, „Arafat va fi judecat, pentru cei legați de pat!”. Și alături de el, poate chiar în aceleași cătușe, fie ele și cu puf roz, „rujatul” Gheorghiță.

Din comunicatul DNA referitor la abuzul în serviciu de 1 (un) miliard de euro comis de Cîțu, Vlad Voiculescu și Mihăilă* rezultă că actul juridic incredibil în baza căruia România a achiziționat 91 de milioane de doze de vaccin** este ILEGAL.

De asemenea, din același comunicat rezultă ca mai mult de 53 de milioane de doze nu mai erau utile după ce deja interesul pentru vakseenare scăzuse. Într-adevăr, cu doza 1 s-au “imunizat” 9,5 milioane de oameni, cu doza 2, deja nu se mai înțepaseră decât 1,9 milioane, iar cu doza 3 doar 35 de mii. Azi, virusul pentru care fusese conceput “cu viteza” științei “superbul” vaccin a dispărut.

Palierul doi de informație factuală (fact checker-ită deja de Reuters): Moderna și BionTech/Pfizer se ceartă ca chiorii pe titularitatea patentului de fabricare a “superbului”. Unul dintre acești mahări a mințit autoritățile și a mințit întreaga lume. A fost grup infracțional organizat.

EPPO, parchetul condus de Kovesi, ar fi trebuit să-i aresteze pe autorii falsului și ai actelor de corupție imediat ce Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci a declarat că patentul Moderna este invalid.

Nu s-a întâmplat asta încă (mme Kovesi are alte priorități, de exemplu, să devină președinte al României), dar nu asta contează pentru expozeul de față.

Contează că unul din doi producători ne-a vândut bunurile care erau proprietatea altuia. Iar asta este infracțiune de înșelăciune și motiv de nulitate absolută pentru obiect ilicit și cauză ilegitimă. Încă o dată, contractul încheiat de prostocrația coruptă română Moderna & Pfizer/BionTech este ILEGAL.

Avem de-a face, deci, cu contracte de două ori ilegale.

În altă ordine de idei, atât Codul civil, cât și legislația protecției consumatorilor prevăd rezilierea pentru vicii de calitate și răspunderea pentru produsele cu defecte. Dacă cele 53 de milioane de doze nu mai sunt utile, dacă efectele pozitive ale vakseenului au scăzut asimptotic către zero, dacă minunatul ser de manipulare genetică a cauzat decese și vătămări, atunci produsul achiziționat nu mai trebuie plătită. Dimpotrivă, producătorul trebuie să restituie prețul și să achite daune de miliarde de euro.

Statul român ar putea face acțiuni în nulitatea contractelor cu Moderna și Pfizer/BionTech, pentru motivele de mai sus.

De asemenea, ar putea face acțiune de reducere (actio estimatoria) sau de restituire (actio redhibitoria) a prețului acelor inutile vakseenuri. Ar putea economisi, astfel, cel puțin un miliard de euro, și ar putea recupera alte miliarde de euro de la cei doi haidamaci.

Știți bine că nu o va face.

Dar asta nu înseamnă nimic.

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea.

Nulitatea absolută poate fi pretinsă în instanță de orice persoană interesată. Deci, și de un număr de 250 sau 250 de mii de cetățeni români care fie au plătit taxe pentru a se achita aceste miliarde de euro cu ocazia fraudei de care vorbește DNA, fie au cumpărat apă chioară sub numele de vakseen, fie au avut de suferit direct sau ca urmare că și-au pierdut apropiații de pe urma “imunizării” cu respectivul ser, care a fost și nociv.

Nu trebuie să aveți temeri relative la taxa de timbru.

Dacă acțiunea se face în consortium litis (proces colectiv) în calitate de consumatori sau printr-o asociație de protecția consumatorilor, nu există taxa de timbru.

Chiar și taxa de timbru în caz de litigiu de drept comun este suportabilă. Pentru o valoare de un miliard de euro, taxa de timbru este de 10 milioane de euro. Un număr de 250 de mii de reclamanți ar putea acoperi această sumă ușor. În plus, instanța poate acorda reduceri drastice ale taxei sau chiar ajutor public judiciar.

Nu trebuie să vă temeți nici de onorarii. Un asemenea proces poate fi ușor finanțat, fie prin sponsorizare, fie prin finanțare de către un terț. E ceva permis și chiar recomandat de UE.

În fine, nu trebuie să vă temeți nici de corupția sau indolența judecătorilor la care ar pica aleatoriu asemenea procese. Nu își riscă nimeni libertatea în asemenea mega-acțiuni judiciare.

*comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu au imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAS, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo

**cantitatea pre-achiziționată e mult mai mare, așa cum desigur știți: 120 de milioane de doze; de aceea, conform ilegalelor contracte, România mai trebuie să arunce pe fereastră încă un miliard de euro.

Sunt detalii de ultimă oră despre tunul de un miliard de euro pe care fostul Guvern l-a făcut în pandemie. Jurnaliștii au obținut documentul din anchetă care arată atât implicarea lui Andrei Baciu, fost manechin și vice al lui Valeriu Gheorghiță la CNCAV, în prezent președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, cât și a PNL-istului Nelu Tătaru, notează Știripesurse.
Jurnaliștii au obținut documentul din anchetă care arată atât implicarea lui Andrei Baciu, actualul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, cât și modul de funcționare a întregului mecanism din spatele achiziției a suficiente doze de ser cât pentru a vaccina cu două doze întreaga populației a Statelor Unite ale Americii.   Citiți Imbecilul de Gheorghiță și cuvenita rectificare din partea DNA: Nu 23 de milioane ci 451.970.280 de români s-ar fi ”imunizat” cu flacoanele de ”vaccin” comandate de menajul Cîțu-Voiculescu-Mihăilă

Procurorii arată în referat că și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății la acea vreme, a săvârșit aceleași fapte ca Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, dar pentru el nu a fost cerută ridicarea imunității, pentru că el nu beneficiază de imunitate.
Totodată, procurorii indică în referat și numele sinistrului Nelu Tătaru zis Sac-negru-de plastic, ministrul Sănătății în guvernul Ludovic Orban, care și el ar fi cumpărat vaccinuri în surplus.
În cazul lui Tătaru procurorii nu au indicat comiterea vreunei fapte penale, arătând că „la acel moment exista un anumit grad de incertitudine cu privire la posibilitatea ca toate vaccinurile din portofoliu să fie autorizate”.
„Chiar dacă a existat un anumit grad de incertitudine cu privire la posibilitatea ca toate vaccinurile pentru care urma să se încheie Acorduri de cumpărare în avans să fie autorizate, motiv pentru care există și o explicație logică pentru contractarea celor 33.328.096 doze vaccin de către Tătaru Nelu și 4.260.270 de către Voiculescu Vlad Vasile în decembrie 2020, totuși după data de 29 ianuarie 2021 se cunoștea foarte clar că România avea contractate 29.067.828 doze vaccin autorizate cu regim de administrare de 2 doze/persoană, iar din 11 martie 2021 mai avea acces la încă 8.520.538 doze vaccin autorizate Janssen, cu regim de administrare de o doză/persoană, deci la un total de 37.588.366 doze vaccin autorizate”, potrivit referatului procurorilor.   Tătaru era cel care afirma că ar trebui luați copiii cu forța din familiilor lor pentru a fi vaccinați și cerea vaccinarea obligatorie a personalului medical, profesorilor, polițiștilor, pompierilor, jandarmilor dar și a bătrânilor și bolnavilor.

Îl mai știți pe imbecilul din imaginea de mai sus?

Chiar dacă s-a dat la fund, imbecilul nu trebuie uitat.

Imbecilul este cel care spunea pe toate canalele că „vaccinurile” Covid sunt „sigure și eficiente”.

Imbecilul avansa și date „certe”, de la „experți”, preluate cu fanatism de „organele media”: eficiență în procent de 95%. Te vaccinezi și nu te mai îmbolnăvești, salvezi copiii și bunicii, mergi la mall și la cafea cu Cîțu, iar de moarte nici vorbă!

Aiurea!

În realitate, nu au fost nici sigure, nici eficiente, după cum s-a dovedit. Iar procentul de eficacitate a fost inversat: de la 5% spre zero. Mai precis, 0,84%.

Imbecilul habar n-avea, oricum. Repeta cu un papagal ce i se ordonase. Cu efecte mortale, după cum se vede azi.

Imbecilul susținea că „vaccinurile” sunt „sigure și eficiente” și pentru bolnavii de cancer. Deși nici un bolnav de cancer nu a făcut parte din vreun studiu clinic de testare al vreunei companii producătoare de seruri experimentale Covid.

Turbo-rezultatele se văd azi.

Imbecilul recomanda „vaccinurile” ca „sigure și eficiente” și gravidelor și mamelor care alăptează cu toate că, după cum s-a dovedit, Pfizer a întrerupt testele pe femei gravide. Studiul clinic pentru femei însărcinate a fost început dar nu s-a realizat niciodată. Acesta a fost oprit când au fost constatate primele rezultate dezastruoase.

Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere.   

Femeile însărcinate și cele care alăptează au fost excluse și din studiile clinice de fază 3 ale Pfizer și Moderna. S-au realizat doar teste pe femele șobolan. În număr de 22, pentru Pfizer. Șobolani care au fost uciși înainte de evaluarea pe termen lung. Iar femele de la Moderna au avut pierderi fetale sau au născut pui cu malformații.

„Studiul” efectuat pe 22 de femele de șobolan, cu un rezultat incert, a fost pentru imbecil suficient ca să recomande serul Pfizer drept „sigur și eficent” tuturor mamelor din România.

La fel a făcut imbecilul și pentru AstraZeneca, deși un biet inginer din Târgu Jiu murise subit la două zile după injectare. Imbecilul a recomandat în continuare vaccinarea cu AstraZeneca și a catalogat orice interogare firească asupra cazului drept „fake news”. 

Astăzi nu mai e „fake news”: în Marea Britanie are loc un proces colectiv contra AstraZeneca în urma deceselor și reacțiilor adverse grave provocate de vaccinului recomandat ca „sigur și eficient”. 80 de persoane cer despăgubiri de 80 de milioane de lire sterline.

Companiile de producere a serurile experimentale Covid, în frunte cu Pfizer, au dosit și faptul că au folosit în procesul de fabricație sau dezvoltare linii celulare de la bebelușii avortați și uciși de vii.

Nici când s-a dezvăluit adevărul, un alt imbecil sinistru, care umblă cu un băț înfipt în cur pe la Patriarhie, nu a recunoscut că recomandând vaccinarea s-a făcut părtaș la crimă, comițând și un păcat împotriva Sfântului Duh.

Conform Wikipedia (ne informăm din „surse oficiale”), în România s-ar fi vaccinat Covid cu prima doză 42,4% dintre români, respectiv 8,140,137, cu doza 2, 9.2%, respectiv 1,766,621 și cu doza 3 doar 0,1%, respectiv 27,519 de persoane.

Dacă ar fi să râdem de imbecilii de la Ministerul Sănătății, CNCAV, CNSU, DSU, DSP și CMPB, am aminti că în „Raportul Final” al RoVaccinare se susține că „1 din 2 români s-a vaccinat împotriva COVID-19 prin această campanie națională fără precedent”.

Dar aceeași gură de canal refula prin țevile de propagandă că doar cei cu cel puțin două doze pot fi considerați „imunizați”. Și doar cei cu 2 doze la activ apăreau în rapoartele INSP ca vaccinați atunci când trebuiau să prezinte numărul îmbolnăviților de Covid sau decedați. Vaccinații cu o singură doză erau trecuți la „nevaccinați”! 

Atunci nu cumva mărețul procent raportat pe ecranele televizoarelor și al telefoanelor se reduce, automat, la doar 9.2%?

Trecem de această aroganță și ne întoarcem la datele DNA. Direcția ne oferă o nouă cifră interesantă, când afirmă că cei trei pre-penali din Guvernul României, „cu încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției, ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer și Moderna), în condițiile în care numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane”.

Deci statul a știut că nu se vor vaccina niciodată peste 50% dintre români și a aproximat aproape corect către Comisie numărul de 10,7 milioane de posibili vaccinați.

Însă, aflăm tot de la DNA, Guvernul a contractat peste 90.000.000 de flacoane de seruri, dintre care 52.805.690 de flacoane ar fi fost complet inutile, pentru că, potrivit Comunicatului oficial, primele 37.588.366 cumpărate deja „ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui număr de peste 23 milioane persoane”.