AMENZI DE MILIARDE PENTRU PFIZER, PROCESE PENTRU JHONSON ȘI INTERZICERE ÎN PESTE 20 DE ȚĂRI ASTRAZENECA. JOS TERORIȘTII ÎN FRUNTE CU IOHANNIS. VEȚI PLĂTI FIECARE SECUNDĂ DE TEROARE!

În tandem cu pseudo maratonul vaccinării care se desfășoară în București și mai multe orașe ale țării, câteva cuvinte despre producătorii de seruri experimentale aflate încă în faza lor de testare, conform propriului lor prospect:

Pfizer – Amenzi de 4,7 miliarde de dolari pentru afirmații false cu privire la produsele lor, violări ale siguranței medicamentelor și echipamentelor medicale, corupție și mită pentru medici (Atenție: Corupția Ucide!).

ModeRNA – Nu a scos pe piață nici un vaccin de când a fost înființată, deși au încercat să producă 9 vaccinuri din care nici unul nu a trecut de faza a 3-a a testărilor clinice.

Johnson&Johnson – Acuzată în sute de mii de procese pentru comercializarea de produse toxice/periculoase, inclusiv medicamente, șampoane, echipamente medicale și pudră cancerigenă pentru bebeluși, contaminată cu azbest.

AstraZeneca – Vaccinul lor experimental a fost suspendat de peste 20 de țări din cauza reacțiilor adverse severe sau chiar letale, provocate de cheagurile de sânge la care se adaugă sindromul Guillain-Barre.

Leave a Reply