ALERTĂ! VACCINAȚII CAD PRECUM MUȘTELE ÎN TOATĂ LUMEA! NU VĂ VACCINAȚI! MASS MEDIA CORUPTĂ A SISTEMULUI PUNE ÎN LUMINĂ DOAR CAZURILE DE NEVACCINAȚI! ANCHETE ÎN TOATĂ ȚARA DUPĂ CE OAMENI AU MURIT DUPĂ VACCINAREA ANTI COVID! CÂND MOARE UN ACTIVIST ANTIVACINIST E SĂRBĂTOARE ÎN MEDIA SISTEMULUI! FORMATORI DE OPINIE VACCINIȘTI, PLINI DE PSEUDOȘTIINȚĂ, AVEȚI MORMÂNTUL SĂPAT DEMULT!

Doi oameni au căzut din picioare, după ce li s-a făcut rău din senin, lângă parcul din Târgu Neamț, în după-amiaza zilei de marți, 12 octombrie. Trecătorii au sunat la numărul de urgențe 112 pentru a solicita intervenția ambulanței și a poliției. Oamenii erau mirați cum de s-a întâmplat ca celor doi bărbați să li se facă rău aproape în același timp și în aceeași zonă, relatează ZCH.ro.   La fața locului au ajuns echipaje medicale și de poliție. Ambulanțele i-au dus pe cei doi bărbați la CPU Târgu Neamț, iar polițiștii au cercetat împrejurările care au condus la sucombarea celor doi cetățeni.   Noi ne întrebăm dacă nu cumva aceste căderi subite nu survin pe fondul unor reacții adverse la serurile experimentale Covid, așa cum am avertizat încă de la începutul anului.

16.479 de cazuri cu reacţii adverse la Vaccinul Pfizer/BioNTech – Comirnaty, dintre care cel puţin 171 fatale (cauzatoare de moarte) au fost înregistrate în scriptele Uniunii Europene de la începutul campaniei de vaccinare anti-Covid.

“Experienţa a fost şocantă. Trecând de la un caz la altul, morţii şi cazurile grave se adunau în imprimanta până când s-a terminat topul de hârtie. Dintre toate, cel mai trist era să realizezi cum după administrarea vaccinului “bătrânii cădeau ca muştele”, aşa cum a spus şi un îngrijitor de la un cămin de vârstnici din SUA, revoltat de ceea ce a constatat cu proprii-i ochi”, a relatat sursa citată.

Poate aţi observat că despre morţii în urma vaccinurilor nu se vorbeşte nicăieri în media foarte informată care vă invadează casele. Chestiunea nu se petrece numai în România, ci la nivel european şi internaţional. Oficialii tac, deşi ştiu. Ceea ce este o crimă în sine.

În Europa, doar ministrul francez al Sănătăţii, Olivier Veran, s-a scăpat, când a fost nevoit să comenteze cazurile de deces din Franţa, că sunt înregistrate oficial 71 de decese.

În Statele Unite există perfectat de către Centrele federale de Control şi Prevenire a Bolilor (CDC) un sistem electronic de înregistrare a cazurilor de efecte adverse în urma vaccinurile (The Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS). Rapoartele – majoritatea înregistrate de cadre medicale dar şi de rude ale celor afectaţi – sunt publice şi disponibile ca atare prin accesare directă. Şi România are un astfel de sistem de raportare electronică realizat de Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România. Dar acesta nu este public. ActivNews a solicitat ANM să facă publice toate datele legate de efecte adverse sau fatale înregistrate până azi, aşa cum se cuvine într-o democraţie. Şi aşa cum se face la nivelul Uniunii Europene.

Portalul UE, care aparţine de Agenţia Europenă a Medicamentelor (EMA) şi este disponibil şi în limba română, se numeşte “Baza europeană de date privind rapoartele despre reacţiile adverse suspectate la medicamente” – ADRREPORTS.EU. Deşi nu este foarte prietenos alcătuit, mergând mai departe, la Rapoarte, sunt dispuse dosare în ordine alfabetică după numele medicamentului sau/şi al substanţei active.

Tentaţia normală este să cauţi vacinul după numele lui sau al firmei, pentru a ajunge la reacţiile adverse ale acestuia. Dar nu-l veţi găsi acolo, la numele medicamentului. Trebuie să mergeţi la substanţe şi nici aici nu-l veţi găsi după numele substanţei active a vaccinului Pfizer/BioNTech – Comirnaty, care este TOZINAMERAN.

Deşi dosit oarecum, dacă ai inspiraţia să-l cauţi la COVID vei găsi şi produsul Pfizer/BioNTech şi cel de la Moderna. Redactorii Activnews l-au lăsat pe cel de la Moderna pentru altă dată, pentru că nu priveşte, încă, România. Şi eu accesat aşa-numitul Comirnaty, cu substanţa Tozinameran. Şi au ajuns AICI.

Aici puteţi găsi şi citi cu ochii Dvs raportările cadrelor medicale care au înregistrat reacţii adverse ce au mers până la cazuri de deces şi pe care le-au raportat Agenţiei Europene a Medicamentelor (EMA). Până pe 23 ianuarie a.c. au fost înregistrate 16.479 de cazuri cu reacţii adverse la Vaccinul Pfizer/BioNTech – Comirnaty, dintre care cel puţin 173 fatale (cauzatoare de moarte).

“Am scris cel puţin 173 fatale – selectate din registrul general disorders, pentru că la acestea se pot adăuga dar şi suprapune şi alte cazuri de încetare a vieţii, cum ar fi atacul de cord – foarte des întâlnit în cazurile cercetate de noi. Nu putem şti exact cu cât sunt mai multe dar cu siguranţă nu pot fi mai puţine de această cifră”, relateazăă sursa citată.

Cu puţină abilitate le veţi găsi pe toate categoriile necesare: vârstă, sex, pe ţări sau pe boli. La ultima rubrică din dreapta – Line Listing – puteţi alege să vă fie prezentate cazurile în funcţie de gravitatea lor. De acolo încep şi graficele individuale, pe cazuri, cu data exactă a incidentului, constatările cadrelor medicale, medicaţia oferită etc. Şi, bineînţeles, cazurile de deces, fiecare cu vârsta lui.

Un DSPist a murit de Covid la Suceava, iar DSP-ul încearcă să inducă ideea că era nevaccinat, deși în RENV figurează ca vaccinat. El a fost prezentat la proteste ca o dovadă a INEFICIENȚEI vaccinurilor. Ancheta e în desfășurare

Viorel Caziuc, angajat al DSP Suceava, care figura ca vaccinat în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), a fost internat în Spitalul Județean Suceava cu o o formă gravă de coronavirus și a decedat duminică. Acum, autoritățile derulează o anchetă în încercarea de a demonstra că angajatul DSP ar fi beneficiat de o vaccinare fictivă și, deci, ar fi făcut o formă severă de Covid pentru că nu era vaccinat. Ceea ce denotă o gândire de tip propagandistic, dat fiind că realitatea a demonstrat că și vaccinații pot dezvolta forme grave ale bolii și chiar pot muri de Covid, atunci când nu sunt răpuși de alte reacții adverse ale serurilor experimentale – numeroase cazuri de acest fel au fost consemnate și de ActiveNews.
Ancheta a fost demarată după ce cazul lui Viorel Caziuc, angajat DSP, care era internat cu o formă gravă a bolii, a fost prezentat ca argument împotriva vaccinării în timpul unui protest care a avut loc duminică, 14 noiembrie, în municipiul Suceava. Bărbatul a murit în aceeași zi la Spitalul Județean Suceava. El figura vaccinat în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, înscrierea fiind consemnată de o asistentă din cadrul instituției. 
Pentru că se îndoiesc de veridicitatea vaccinării Covid, care ar fi trebuit să-l „imunizeze” pe decedat conform propagandei oficiale, reprezentanții DSP Suceava au dispus retragerea accesului asistentei la Registrul Electronic Național al Vaccinărilor și au sesizat Ministerul Sănătății și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava pentru efectuarea de cercetări.
„In urma celor afirmate la mitingul desfasurat in municipiul Suceava in ziua de 14 noiembrie a.c. privind suspiciunea asupra vaccinării împotriva Sars-Cov2 si a evolutiei fulminante a pacientului C.V., angajat al DSP Suceava, Directia de Sanatate Publica a Jud. Suceava a demarat ancheta administrativa interna in acest caz. S-a constituit o comisie care a verificat statusul vaccinal al pacientului, modul de consemnare a datelor in Registrul Electronic National al Vaccinarilor si au fost cerute detalii la CNSCBT (ca administrator al registrului electronic).
Ancheta vizeaza, de asemenea, inca o persoana din cadrul DSP Suceava, care a declarat ca a inregistrat vaccinarea in RENV, avand acces la registrul electronic, conform atributiilor profesionale specifice.
Prima masura a fost luata, ridicandu-i-se angajatei accesul la registrul electronic national. DSP Suceava a supus atentiei acest caz Ministerului Sanatatii si au fost sesizate Inspectoratul Judetean de Politie Suceava si Directia Investigare a Criminalitatii Economice, pentru derularea cercetarilor. (…)
Conducerea DSP Suceava asigura intreaga colaborare cu organele de cercetare pentru aflarea adevarului si luarea unor masuri drastice de sanctionare a faptei”, a transmis directorul executiv al DSP Suceava, farmacista Olivia Ioana Vlad, citată de Știri de Suceava.
Nu este menționat și numele asistentei care l-ar fi vaccinat pe angajatul DSP decedat ulterior de coronavirus. Ne întrebăm cum pot reprezentanții DSP să vorbească cu atâta siguranță despre o presupusă vaccinare fictivă, atâta timp cât ancheta încă nu și-a finalizat cursul, iar accesul în RENV este un atribut de serviciu al oricărei asistente care vaccinează anti-Covid, ceea ce nu demonstrează în mod necesar că cea care l-a trecut în sistem pe defunctul Viorel Caziuc nu l-ar fi vaccinat efectiv. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre lucrători ai DSP, probabil niște fanatici ai cauzei pandemiei, care s-au vaccinat din convingere, nu din obligație.

Cazul tânărului decedat care făcea dializă. Vedete care pică precum muștele, vaccinați internați și ascunși rapoartelor, toate

Tânărul făcea dializă de 22 de ani, iar la finalul lui 2020 a trecut și prin infecția covid. Vineri, la câteva ore după ce a ajuns acasă de la dializă, a început să se simtă rău. În aceeași zi făcuse și rapelul pentru vaccinul anticovid.

Mama: ″Vineri când a venit acasă a spus că nu se simte bine ca la primul. A început cu temperatură. 37 cu 8”.

Medicii care l-au îngrijit spun că tânărul a fost răpus de complicațiile bolii renale.

Dr. Lelia Croitoru, Spitalul de Urgență Vaslui: ”Ionograma arăta 7 ml la litru de potasiu, ceea ce explică tulburarea de ritm datorită căreia s-a instalat stopul. Noi nu considerăm că e o reacție adversă a vaccinării, ci o consecință a complicațiilor bolii sale renale″.

Familia a cerut însă o anchetă. Sunt peste 80 de oameni care au murit la câteva zile după injecția anticovid, fie după prima, fie după a doua doză. Specialiștii spun însă că nu există o legătură și că decesele au fost cauzate de alte probleme de sănătate pe care le aveau anterior vaccinării.

Valeriu Gheorghiță: ”Aceste eventual situații sunt evenimente coincidente, dar fiecare caz în parte e analizat și investigat corect așa încât să nu existe niciun dubiu. Acolo unde sunt dubii trebuie analizat inclusiv din punct de vedere anatomopatologic”.

Din cele peste 5 milioane de persoane vaccinate, până astăzi au fost înregistrate în jur de 160.000 de reacții adverse.
În special febră, cefalee, alergii de tip urticarie, mialgii sau artralgii. Urmate de reacții de tip local cu durere la locul injectării.