SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și mai multor materiale toxice în „vaccinurile” îмᴘoтʀιvᴀ COVID-19 – Cine va trăi va vedea!

Am așteptat o vreme până să publicăm informații despre oxidul de grafen, întrucât este dificilă verificarea teoriei. Totuși publicăm acest material primit pe email și vă îndemnă să căutați singuri, să verificați.

Este un drept al omului și o lege globală reglementată de Codul de la ɴüʀɴʙᴇʀԍ, pentru divulgarea informațiilor privind ingredientele specifice ale vaccinului. Sunt informații critice, necesare, și necesare pentru oricine, din orice țară din lume, să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă doresc sau nu să consimtă la intervenția medicală. Deoarece lista completă de ingrediente pentru „vaccinurile” C̫o̫v̫i̫d̫ nu este disponibilă, Dr. Robert Young și echipa sa au efectuat cercetări pentru a identifica ingredientele specifice din ιɴנᴇcțιιʟᴇ ᴘғιzᴇʀ, Мoᴅᴇʀɴᴀ, ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ și נoнɴsoɴ  & נoнɴsoɴ  îмᴘoтʀιvᴀ C̫o̫v̫i̫d̫. Pe 20 august și-au publicat concluziile.

Dr. Robert Young este biochimist, microbiolog și nutriționist clinic. El și echipa sa de oameni de știință susțin că au confirmat ceea ce au descoperit cercetătorii coloanei a cincea: conținut nanometalic t̫o̫x̫i̫c̫ care este magnetot̫o̫x̫i̫c̫, citot̫o̫x̫i̫c̫ și genot̫o̫x̫i̫c̫ pentru plante, insecte, păsări, animale și oameni – toată viața de pe planetă.

Unul dintre „vaccinuri” inclusiv conținea ᴘᴀʀᴀzιțι cᴀʀᴇ ᴘuɴ vιᴀțᴀ îɴ ᴘᴇʀιcoʟ. Luate împreună, componentele „vaccinului”, care includ oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ printre multe altele, și care pot fi influențate de surse de radiații din afara noastră, creează o substanță chimică t̫o̫x̫i̫c̫ă și o supă radiantă în corpul nostru. Potrivit acestui fapt, oricine primește o ιɴנᴇcțιe C̫o̫v̫i̫d̫ își pune sᴇʀιos vιᴀțᴀ îɴ ᴘᴇʀιcoʟ. Pentru resurse suplimentare pentru a face mai multe cercetări în acest sens, vizitați La Quinta Columna.

În urma informațiilor venite din Sтᴀтᴇʟᴇ uɴιтᴇ, Dr. Young a analizat „vaccinurile” celor patru companii ғᴀʀмᴀcᴇuтιcᴇ principale: ᴘғιzᴇʀ / ʙιoɴтᴇcн („ᴘғιzᴇʀ”); ARNm Мoᴅᴇʀɴᴀ / ʟoɴzᴀ-1273 („Мoᴅᴇʀɴᴀ”); Vaxzevria din ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ („ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ”); și נᴀɴssᴇɴ de la נoнɴsoɴ  & נoнɴsoɴ  („נᴀɴssᴇɴ”).

Capsidele liposomice sunt capsule lipidice grase. Scopul său, ni se spune, este de a înfășura ARNm pentru a evita ʀuᴘᴇʀᴇᴀ мᴀтᴇʀιᴀʟuʟuι genetic înainte de a ajunge la ținta sa: celulele corpului nostru. Cele patru „vaccinuri” C̫o̫v̫i̫d̫ conțin niveluri relativ ridicate de oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ, dar capsidele liposomice ᴘғιzᴇʀ și Мoᴅᴇʀɴᴀ sunt oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ 100% (după extracția ARNm).

Oxιᴅul de ԍʀᴀғᴇɴ este citot̫o̫x̫i̫c̫, genot̫o̫x̫i̫c̫ și magnetot̫o̫x̫i̫c̫. Imaginea de mai jos arată caps̫i̫d̫a̫ de liposomi care conține oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ în „vaccinul” ᴘғιzᴇʀ. Liposomul furnizează oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ unor organe, glande și țesuturi specifice, și anume: ovarele și testiculele; măduvă osoasă; inima; și creier.

De asemenea s-a găsit în ιɴנᴇcțιa cu ᴘғιzᴇʀ Trypanosoma cruzi, un parazit din care mai multe variante sunt ʟᴇтᴀʟᴇ și este una dintre numeroasele cauze ale sindromului de imunodeficiență dobândită sau al S̫I̫D̫A̫. Nu se știe dacă era vorba de un ingredient aleatoriu sau dacă a fost pus intenționat și va fi găsit în toate „vaccinurile” ᴘғιzᴇʀ.

Rezumatul ingredientelor nedezvăluite extrase din lucrarea științifică publicată de Dr. Young

În „vaccinurile” ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ, Robert Young și echipa sa au identificat histidină, zaharoză, polietilen glicol („PEG”) și alcool etilenic, care erau, de asemenea, conținute în ιɴנᴇcțιιʟᴇ de la ᴘғιzᴇʀ, Мoᴅᴇʀɴᴀ și נᴀɴssᴇɴ. PEG a fost singurul adjuvant declarat în fișa tehnică care listează ingredientele pentru ιɴנᴇcțιa ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ.

Se știe că ιɴנᴇcțιa PEG și alcoolul etilenic sunt cᴀɴcᴇʀιԍᴇɴᴇ și genot̫o̫x̫i̫c̫e̫.

„Vaccinul” Мoᴅᴇʀɴᴀ conține, de asemenea, multe corpuri străine sferice cu unele cavități în formă de bule. Această compoziție de nanoparticule foarte t̫o̫x̫i̫c̫ă este selenura de cadmiu puncte cuantice care sunt citot̫o̫x̫i̫c̫e̫ și genot̫o̫x̫i̫c̫e̫. Punctele cuantice sunt nanoparticule semiconductoare care strălucesc de-o anumită culoare după ce sunt iluminate de lumină. Culoarea care strălucește depinde de mărimea nanoparticulelei. Punctele negre din imaginea de mai jos sunt oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ.

נᴀɴssᴇɴ conține, de asemenea, particule compuse din oțel inoxιᴅabil, care se lipesc împreună cu un „lipici pe bază de carbon” de oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ redus.

O agregare din oțel inoxιᴅabil de carbon, oxigen, fier și nichel care se menține împreună cu oxιᴅul de ԍʀᴀғᴇɴ găsit în așa-numitul „vaccin” al lui נᴀɴssᴇɴ.

Acest agregat este extrem de magnetic și poate ᴅᴇcʟᴀɴșᴀ coᴀԍuʟᴀʀᴇᴀ ᴘᴀтoʟoԍιcă a sângelui și „efectul C̫O̫V̫I̫D̫” sau „efectul de creștere a proteinelor spike”.

Articolul lui Young concluzionează că aceste ιɴנᴇcțιι C̫o̫v̫i̫d̫ „NU sunt vaccinuri, ci мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇ nanotehnice care funcționează ca terapie genetică … Toate aceste așa-numite „vaccinuri” sunt brevetate și, prin urmare, conținutul lor real este păstrat secret inclusiv pentru cumpărători, care, desigur, utilizează banii contribuabililor. Deci, consumatorii (contribuabilii) nu au informații despre ceea ce primesc în corpurile lor prin injectare”.

Potrivit dr. Young, se estimează că 500 milioane de persoane din întreaga lume au fost deja ʀăɴιțι și potențial 35 de milioane au мuʀιт din cauza ιɴנᴇcțιιʟor cu C̫o̫v̫i̫d̫. Este probabil ca asta să crească în următoarele luni, deoarece persoanele care au primit două ιɴנᴇcțιι sunt de 13 ori mai susceptibile de a fi ʟᴇzιoɴᴀтᴇ, sᴘιтᴀʟιzᴀтᴇ sᴀu мoᴀʀтᴇ de așa-numita „variantă ᴅᴇʟтᴀ” în comparație cu cele cu imunitate naturală. Dar ce cauzează cu adevărat „variantele” C̫o̫v̫i̫d̫ și viitoarele „valuri”?

Codul genetic al proteinei Spike din „vaccinuri” este generat de computer, este „creat de om” și poate fi ușor modificat. Și, oxιᴅul de ԍʀᴀғᴇɴ din țesuturile corpului (creier, țesut conjunctiv, potențial în mușchi) va interacționa cu frecvențe pulsatorii în intervalul rangul 5G, a spus dr. Young, asta va fi ceea ce va provoca următorul „val” prevăzut în octombrie.

Nu mai pune otravă în corpul tău, a spus Young: „Aceste inoculări [C̫o̫v̫i̫d̫] sunt ᴘᴇʀιcuʟoᴀsᴇ deoarece nanoparticulele pot traversa bariera hematoencefalică, pot traversa bariera sânge-aer. Acesta este motivul pentru care aceste vaccinuri sunt atât de ᴘᴇʀιcuʟoᴀsᴇ. Fără îndoială, se datorează faptului că particulele se rup: bariera hematoencefalică, care este protejată; bariera aer-sânge; și bariera sanguină testiculară sau ovariană. Particulele intră direct. oтʀăvιʀᴇᴀ corpului pentru a-l vindeca nu are sens, este o narațiune eșuată.„

Ex-lucrătoare la ᴘғιzᴇʀ confirmă oтʀᴀvᴀ în „vaccinul” C̫o̫v̫i̫d̫

De ce ar pune oxιᴅ de ԍʀᴀғᴇɴ în ιɴנᴇcțιιʟᴇ C̫o̫v̫i̫d̫? La sfârșitul lunii iulie, o denunțătoare ᴘғιzᴇʀ, Karen Kingston, a susținut că este „100%” sigură de existența oxιᴅuʟuι de ԍʀᴀғᴇɴ – nedivulgat de coмᴘᴀɴιιʟᴇ ғᴀʀмᴀcᴇuтιcᴇ – îɴ ιɴנᴇcțιιʟᴇ C̫o̫v̫i̫d̫. Ea ne dă o idee de ce se aliniază cu cea dată de Dr. Young.

Cine va trăi va vedea!

Există multe speculații privind oxidul de grafen din vaccinurile anti-covid-19 care ar putea fi controlat de la distanță prin frecvențe 5G .

Ceea ce știm sub numele de Covid-19 nu este o boală nouă. A fost descris anterior ca sindrom de iradiere acută (SIA). Există însă ceva care diferențiază sindromul covidic de AIS-ul clasic, anume: prezența cazurilor de pneumonie unilaterală sau bilaterală la pacienții afectați.

Motivul acestei diferențe?

Potrivit Doctorului José Luis Sevillano, durează cam trei luni până când oxidul de grafen inoculat circulă și se așează în plămâni pentru a fi descompus și eliminat de aceștia. După trei luni, este suficient să iradiem persoanele otrăvite, cu frecvențe electromagnetice specifice (G5 sau mai puternice), astfel încât ele să prezinte simptomele AIS și ”plămânul-covid” mai afectat decât restul organismului, deoarece este impregnat cu un nanomaterial capabil să înmagazineze și să favorizeze sporirea efectelor undelor neionizante, la niveluri tot mai dăunătoare sănătății, până la decesul celor în cauză.

Nanomaterialele și componentele electronice din în așa-numitele vaccinuri, explică modul în care o parte a populației devine trans-omenească și moare, în cursul acestui proce, diabolic prin prin excelență!

Îndată ce o antenă G5 iradiază cu frecvența și puterea stabilită, oamenii se îmbolnăvesc pe capete, ceea ce se va produce, mai ales după jumătatea lunii octombrie.

Se preconizează asasinarea domoală, înceată, treptată și discretă a tuturor celor ce au comis imprudența de a se lăsa otrăviți prin injecția crimiinală numită Vaccin Anti-Covid. Pentru a da o satisfacție cetățenilor imbecili, guvernul va proclama ”EROI AI ȘTIINȚEI”  pe toți vaccinați-infectați ce vor muri. Nu este exclus ca și Biserica să îi proclame îngerași, dacă nu direct sfinți, sau ”sub-sfinți”, după modelul sub-locotenent, sub-ofițer, sub tirania guvernamentală, etc.

Dacă ne lasăm injectați ca animalele, uciderea a nouă zecimi din actuala omenire este floare la ureche. Se procedează însă cu încetinitorul, altfel nu ar avea cine să îngroape morții! Asasinii noștri au răbdare, nu se grăbesc. După infectarea celulelor cu proteina spyke se declară faimoasa furtună de citokine – reacția organismului ale cărui celule vii mor pe capete, lucru evident de la o vreme, la unii mai repede, la alții mai încet..

Rolul oxidului de grafen nu s-a înțeles de la bun început, adică din primele luni ale anului 2020. A fost vorba de ceva nou, care nu mai fusese observat în cadrul unui AIS. Răspunsul a venit un an mai târziu: grafenul din vaccinurile ultimilor ani, contra gripei. Pe măsură ce grafenul este eliminat de plămâni, apare plămân-covid. Nu se știe de ce. Poate că aceasta se datorează permeabilității capilarelor în cadrul schimbului de oxigen, ele trebuind să fie foarte fine și să filtreze aerului inspirat. În consecință, grafenul se acumulează în plămânii care devin ”plămâni-covid”. Acesta este motivul pentru care oamenii se îmbolnăvesc și mor cu alte simptome decât în cazul unui AIS normal.

S-a remarcat o combinație de două tipuri de leziuni pulmonare covidice. Cele produse de radiațiile electromagnetice G5, adică sindromul de radiații acute; apoi, cele pornite din interior, generate de otrava, de nano-metalul introdus în corp prin injecția criminală. Nano-metalul se acumulează exact în plămâni.

Nu știm foarte bine când s-au vaccinat Chinezii din cutare sau cutare provincie. Știm însă când s-au vacinat mulți dintre noi. Funcție de felul vaccinului, data vaccinării, vârstă, sex, starea de sănătate, eventuale comorbidități, se estimează timpul necesar grafenului acumulat în plămâni,.pentru a ucide un vaccinat-infectat dintr-o categorie sau alta.

De la caz la caz și funcție de ordinul guvernamental sau supra-guvernamental, uciderea vaccinațilo-infectaților poate fi mai rapidă sau mai înceată, putând varia de la o provincie la alta și chiar de la o antenă G5 la alta. De aceea s-au instalat antene G5 în preajma satelor și în toate cartierele orașelor, locuitorii acestora urmând să devină ÎNGERAȘII OMS-ului ȘI AI LUI SOROS ÎNDATĂ CE SE VE APĂSA BUTONUL TRANSUMANIZĂRII ROMÂNIEI, care va fi, probabil, prima în Europa, în calitatea ei de ”Grădină a Maicii Domnului” și din nevoia locuitorilor Palestinei de a găsi un refugiu sigur, în caz că Iranul obține armele nucleare necesare, se pare, propriei sale supraviețuiri întru normalitate – adică IRANIENI NU TRANSIRANIENI. Transformarea Românilor în Trans-Români pare să fie misiunea exclusivă a guvernului Cîțu și a satrapului de la Cotroceni. Cum anume? În ce fel? Se știe: în trei-patru luni, plămânul este saturat cu grafen și se poate începe iradierea electromagnetică G5, adică trans-rămânizarea, putem spune îngerizarea Românilor. Asta explică binecuvântarea vaccinării de către sfânta gașcă de ierarhi din fruntea fostei Biserici Ortodoxe Române.

Totul a fost perfect gândit de către Satana, prințul din totdeauna al inteligenței de orice fel De aceea, în general pandemia s-a desfășurat în bună ordine: China, Iran, Europa, America și așa mai departe, sclavetul omenesc demonstrând  că merită să piară, sau, cu alte cuvinte, că este gata să treacă în lumea îngerilor, să se trans-umanizeze!.

Cine va trăi va vedea!