REVOLUȚIE ÎN CANADA! MODELUL POATE FI ADOPTAT ÎN TOATĂ LUMEA PENTRU CĂDEREA MULTOR REGIMURI! REGIMUL IOHANNIS & PSD & PNL SE CLATINĂ ȘI ÎȘI AȘTEAPTĂ SFÂRȘITUL! IOHANNIS ARESTAT, IAR PSD & PNL SCOASE ÎN AFARA LEGII PENTRU GENOCID! MASS MEDIA VORBEȘTE DE RĂZBOI ÎN UCRAINA PENTRU A DISTRAGE ATENȚIA DE LA GENOCIDUL COVID!

test

ACTUALIZARE, ORA 23 ora România, nouă filmare în direct din zona altercațiilor cu Poliția. Atmosfera este de decembrie 1989. Se pare că și alte orașe din Canada se ridică. Ne vin informații din Quebec și Toronto. Revenim cu filmări. VODEO de la tânărul ZOT, care a fost eliberat după o zi de reținere ilegală:

VIDEO din Quebec:

CONVOI de tractoare și TIR-uri format în Quebec azi, 19 februarie:

ACTUALIZARE, ORA 23, ora România, nouă filmare în direct din zona altercațiilor cu Poliția. Atmosfera este de decembrie 1989. Se pare că și alte orașe din Canada se ridică. Ne vin informații din Quebec și Toronto. Revenim cu filmări. VODEO de la tânărul ZOT, care a fost eliberat după o zi de reținere ilegală:

Altă filmare în direct, în cazul în care se întrerupe cea de mai sus:

Poliția atacă. Mulțimea strigă RUȘINE/SHAME și LIBERTATE/FREEDOM! Transmisie prin contul unui tânăr arestat. Filmarea a fost preluată de prietena lui. ACTUALIZĂRI mai jos. LIVE VIDEO AICI:

Mai jos puteți vedea imagini transmise puțin mai devreme în direct, oferite prin contul de Facebook al șoferului de camion din România Csaba Vizi, care a fost arestat deja în urmă cu o oră, la ora locală 10, conform relatării celui care filmează acum. Nu știm care este situația celorlalți șoferi români de camioane, prezenți în prima linie la Ottawa. Vedeți mai jos și o filmare de la Breitbart cu șoferul român Cristian Muntean. Revenim cu amănunte în continuarea acestei transmisii.

ACTUALIZARE: După arestarea de ieri a liderilor Convoiului pentru Libertate, camionagii și colegii lor protestatari sunt în prezent arestați în număr semnificativ de către poliția adusă aseară în oraș din alte zone, zeci de demonstranți au fost forțați să intre într-o zonă din ce în ce mai restrânsă din centrul orașului Ottawa, unde au fost călcați în picioare de cai și arestați.

După intervenția extrem de violentă de ieri a forțelor speciale mixte aduse din mai multe zone ale țării, când au fost arestați peste 100 de manifestanți pentru Libertate din Ottawa, în a 21 zi de protest al Convoiului Libertății, la ora aceasta, 11 ora locală, 18, ora României, a început al doilea atac. Manifestanții afirmă că represiunea este ilegală pentru că propunerea de Stare de Urgență făcută de mini-dictatorul Castreau nu a fost încă adoptată de Parlament – se afla ieri în dezbatare dar sesiunea a fost suspendată din cauza evenimentelor – și nu a fost aprobată de Guvernatorul Canadei, potrivit Legii. Mai mulți prieteni virtuali ai noștri, de la care am preluat relatări fierbinți de la fața locului zilele acestea, au fost arestați.

Mai jos ultima transmisie în direct a lui Csibi Vizi, de dinainte de arestare. Șoferul din România – care a declarat că va fi ultimul care va părăsi Ottawa – a fost elogiat de presa conservatoare din SUA și Canada, alături de șoferi de camion români Cristian Muntean și Tudor Hogman, pentru mesajele lor puternic anticomuniste și antitotalitariste. Aceasta este o „ultimă forografie” cu camionul său, cel roșu, realizată de Csibi Vizi astăzi, înainte de a fi arestat.

Între cei arestați ieri se numără șeful echipei ad-hoc de securitate a Convoiului, Daniel Bulford, fost lunetist Royal Canadian Mounted Police (RCMP) din dispozitivul de apărare al prim-ministrului, care s-a predat după ce s-a anunțat că este căutat de Poliție, după cum puteți vedea în acest video Twitter din momentul respectiv.

Violența animalică de ieri s-a manifestat și asupra ziariștilor – probabil cunoscuți ca fiind de la postul alternativ TV RebelNews (video via Twitter mai jos). Aceasta este Piața Tiananmen a lui Trudeau, scrie presa alternativă.

Tânărul Christian, în vârstă de circa 20 de ani, care ne-a ținut la curent cu ce se întâmplă la Ottawa prin zeci de ore de transmisie LIVE prin contul său de YouTube ZOT și care s-a împrietenit cu șoferul de camion român Cristian Muntean (vedeți un articol Breitbart despre el mai jos), a fost de asemenea arestat fără nici o justificare. În filmare se vede cum un superior care l-a recunoscut vine rapid și dă ordinul de arestare. Prietena lui a preluat transmisia în direct, pe care o prezentăm mai sus în deschiderea articolului. Iată momentul arestării tânărului nevinovat:

Câteva fotografii sugestive cu veteranii din rândul protestatarilor și Poliția în acțiune (a se observa și trupele SWAT), via Epoch Times și Breitbart, după care prezentăm articolul despre șoferul CRISTIAN MUNTEAN din BREITBART. Din păcate nu știm în acest moment care este situația lui și a lui Tudor Hogman dar conform informațiilor de la fața locului au fost ridicate deja peste 20 de vehicule, cu violență, după cum puteți vedea mai jos:

Urmăriți pentru început o scurtă filmare cu Cristian Muntean în care acesta explică cum a îndreptat Trudeau Canada spre comunism, „pas cu pas”. „Îmi doresc ca toți canadienii să se trezească. Îmi vor lua camionul, dar eu sunt gata să-mi dau și viața. Vin din România și am trăit comunismul. Ce este aici, acum, e comunism”, spune acesta:

Cristian, un șofer de camion canadian care a emigrat din România, a declarat vineri pentru Breitbart News că fiului său îi este interzis să joace hochei cu alți copii pentru că nu a primit vaccinul împotriva coronavirusului.

“Sunt aici pentru a obține Libertatea. Pentru a uni oamenii. Și pentru a-i face să înțeleagă faptul că trebuie să aibă dreptul de a alege.

Aveam 14 ani când a căzut regimul comunist din România și îmi aduc aminte foarte bine cum era. Ceea ce face Trudeau acum este comunism.

Ca părinte singur, îmi este foarte greu să-mi supun copilul unei acțiuni în care nu cred”, a spus el. “Vreau ca el să aibă o copilărie. Vreau să fie liber, să se ducă să joace hochei, să facă ceea ce trebuie ca orice copil, nu să spună: “Oh, tati, mă duci să mă vaccinez?” pentru că vrea să se joace.”

El a continuat: “Mă doare. Mă doare atât de tare când spune: ‘Tati, când pot să-mi fac vaccinul? Pentru că vreau să mă joc cu alți copii’!. Nu vreau însă să i se întâmple ceva. Dar o să-i las să facă alegerea aceasta când va împlini 18 ani, în cunoștință de cauză”, spune el. Mulți dintre colegii mei, șoferi de camion, nu pot să muncească pentru că nu sunt lăsați să treacă granița nevaccinați. De ce? Prietena mea a fost asistentă timp de 14 ani și a fost obligată să demisioneze pentru că era obligată să se vaccineze. Nu este corect!”

Cristian a declarat că oamenii ar trebui să fie liberi să aleagă să se vaccineze împotriva coronavirusului, nu să fie constrânși prin măsuri obligatorii și punitive împotriva celor care aleg să nu le primească.

“Lăsați oamenii să aleagă”, spune el. “Eu nu sunt împotriva acestui lucru. Dar toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a alege”.

Cristian a subliniat filozofia neo-marxistă a premierului Justin Trudeau. “Este un comunist”, afirmă el. “El ar trebui să ia apărarea Canadei. El ar trebui să apere libertatea. Această țară nu mai are voce. Nimeni nu vrea să ne asculte! Ar trebui să asculte vocile oamenilor”.

Cristian conchide: “Noi respectăm Constituția. Urmăm legile, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem tot ceea ce spun ei. Este corpul noastre. Este alegerea noastră”.

VIDEO cu Cristian: