REVOLTE ÎN LUME – PART XXII (REVOLTS IN THE WORLD)

Pandemia aceasta nu se va termina până când nu se va face dreptate la sânge, iar dreptatea începe de la dosare penale pentru genocid și crime asupra umanității pentru toți președinții și guvernele lumii. OMS este prima pe listă. Dacă nu se face această dreptate, înseamnă că totul nu este decât un joc și o armă politică prin care se creeză panică și instabilitate în societăți, se dorește haos, dezordine și neîncredere în instituții. Virusul este o armă cu două tăișuri. Cei care sunt la conducere vor cădea mai devreme sau mai tărziu. Cum să credem în virus când cei vinovați de răspândirea lui nu sunt deja la pușcărie? Virusul a intrat în țară catapultându-se peste hotare din China. Oricum situația este în pom și pomul în aer, acolo unde sunt și autoritățile în frunte cu președintele. Ei știu doar să dea amenzi și să pulănească oamenii. Avem idioți care respectă regulile la sânge și care se îmbolnăvesc și dezvolta alte afecțiuni sau care joacă pantomimă, și alți idioți care fentează prin discoteci și distracții la mare, la soare sau la munte, apoi se dau mari moraliști pe rețele de socializare.

În antichitate, o cetate care intra în epidemie se închidea ermetic, nimeni nu intra și nu ieșea, oamenii se zideau în case și stăteau două sau trei luni până trecea epidemia. Dacă am fi măcar la sfertul înțelepciunii celor antici, am fi departe acum, dar dacă miliardele celor de sus dictează, e clar că se dorește acest haos la nesfârșit, această mizerie și acestă duplicitate politico-medicală.

„Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin și după un fum de țigară sau drog, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului față de care spectatorul se simțea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr” – Umberto Eco

Acum trei luni bătrânii erau marginalizați în așa hal că au devenit bătaia de joc a unor tineri. Ei reprezentau marea amenințare și tinerii trebuiau să-și bată joc de ei, că nu cred în virus. Acum tinerii sunt marea amenințare că se distrează la mare sau la munte si împraștie virusul în comunitate.

Este o incitare pe față la revoltă civică. Se dorește haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții, și ceea ce pandemia a început dar n-a reușit să ducă la bun sfârșit, un posibil război civil poate definitiva! Astfel de statui satanice pe poziții de ani buni deja, Lenin tronând în Seattle, la Londra și în Germania la Gelsenkirchen, în timp ce statuia lui Churchil este non stop păzită ca să nu fie vandalizată, toate acestea sunt semne ale neomarxismului cultural, numit elegant PROGRESISM, la care tinerii aderă fără să cugete. În România acest progresism deja ne-a pătruns măruntaiele. Avem Marxism Leninism și în PNL și în PSD, dar mai cu seamă în USR!!!

Este cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea liberă în acest moment. Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale. Asta se dorește! Înstaurarea pentru totdeauna a unei noi ORDINI MONDIALE.

Și pentru asta, lupta se dă pe toate planurile: cultural, social, politic, civic, religios. Pe noi românii, credința în Bunul Dumnezeu și Biserica ne-ar putea salva! Vă amintiți de campania stradală care înfățișa o blasfemie odioasă cu Dumnezeu reprezentat cu cap de SARS-COV2 și cu stetoscopul de gât? Vă amintiți de altă campanie odioasă, tot stradală, care promova manifestările LGBT? De Bunicuța Maria care declara cu zâmbetul pe buze că ea este bisexuală?! Vă amintiți de statuile care apăruseră acum 2 ani, în România, înfățișând “capre” dar semănând izbitor de mult cu cele sataniste din SUA? Și pentru a înșela vigilența, aveau inscripționate “Trăiască capra vecinului” sau “Gândiți Liber”?

ROMANIA – Protests anti government

ROMANIA – Protests anti government

GREECE – Chaos hits Athens amid demo law protest

SERBIA – Hundreds try to storm Serbian parliament as protests heat up. Protests over continues.

FRANCE – Feminists hold protest in Paris against Macron’s new cabinet

PERU – Scuffles erupt at demo for pension entitlement in Lima

ARGENTINA – Anti-govt protest held in Buenos Aires on Independence Day

GREECE – Clashes erupt at Thessaloniki rally against draft law restricting protests

USA – BLM protest turns violent in Portland as police fire tear gas

ISRAEL – Mass protest in Tel Aviv slams government”s economic policies during COVID pandemic

AUSTRIA – Feminist groups hold peaceful rally in Vienna

Leave a Reply