PSD în sine e un clan interlop! CIOLACU și Omar Hayssamm sau RAED ARAFAT – asociații care ne arată legăturile acestui clan. PSD nu trebuie să ajungă la guvernare sub nicio formă prezentă sau viitoare! A început debarcarea coaliției USL 2.0. ĂSTA E SFÂRȘITUL LOR!

Marcel Ciolacu s-a născut pe 28 noiembrie 1967 în Buzău. Marcel Ciolacu încasează pensie de revoluționar, dar la Revoluție el ar fi fost sub plapumă la Buzău, de aici și dosarul penal de la DNA. Marcel Ciolacu nu a muncit nicăieri până la 29 de ani, fiind cunoscut ca covrigarul din Piața Mare de la Buzău, prin natura afacerilor familiei. De atunci a muncit doar la stat. A trăit pe banii românilor.

În CV-ul afișat pe site-ul Camerei Deputaților, Ciolacu a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, deși facultatea respectivă a primit autorizație provizorie în luna mai 1995. Studiile la această universitate sunt egale cu zero pentru că nu era acreditată.

De asemenea, între anii 2008 și 2009, liderul PSD a urmat un curs de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Națioanal de Apărare din București, catalogat de presă drept „fabrică de diplome pentru politicieni”, dar nu a reușit să îl termine fiind dat afară de la cursuri.

Ca să nu rămână un nimeni în drum, ca orice analfabet din politica românească, Marcel Ciolacu a ales SNSPA pentru a primi o diplomă la plic. Între anii 2010 și 2012 Ciolacu a studiat un masterat în managementul sectorului public la SNSPA.

Mai jos sunt toate informațiile descoperite de voluntarii Integritate PE BUNE despre Marcel Ciolacu, cel de-al treilea om în stat, președintele Camerei Deputaților și al PSD.

Dacă ați crezut că lucrurile stau rău, ele stau de fapt cu mult mai rău decât v-ați imaginat. În Parlament miroase puternic a impostură, dar problemele de integritate ale politicienilor nu par să îngrijoreze vreo instituție a statului.

REVOLUȚIE

Marcel Ciolacu are certificat de revoluționar deși tatăl domnului Ciolacu a avut o funcție foarte importantă în armata Republicii Socialiste România. Este “luptător remarcat pentru fapte deosebite”. Nu e glumă, preacinstitul președinte al PSD, amicul de vânătoare al teroristului Hayssam și mândrul vâslaș al fostului pușcăriaș Dragnea a luptat “remarcabil” la revoluție în Buzău, unde au murit 25 de oameni, o mare parte a lor din cauza consumului de alcool și pe fondul unei isterii locale. O mitralieră instalată de civili la fabrica Chimica trăgea în orice mașină suspectă.

Marcel Ciolacu a declarat că și-a mobilizat colegii de fabrică să iasă în fața consiliului județean al PCR și că a “apărat “Palatul Comunal al municipiului”. Nu există niciun document din care să reiese că Palatul Comunal din Buzău ar fi fost atacat de cineva. Din CV-ul domniei sale lipsește fabrica unde a lucrat. Cercetătorii de la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) au declarat repetat că ascunderea locului de muncă din CV-urile politicienilor poate fi o tactică pentru a evita deconspirarea lor ca foști turnători la securitate. 218 certificate de revoluționar au fost anulate numai în 2021 pentru că cei care le obținuseră s-au dovedit a fi fost foști colaboratori ai Securității. Despre fraudele cu certificate de revoluționar presa a scris în mod repetat.

În 2019 Marcel Ciolacu a avut tupeul să depună o cerere pentru a fi recunoscut ca “luptător cu rol determinant” lucru care aduce o indemnizație lunară de peste 2000 de lei. De ce a crezut domnul Ciolacu că apărarea unei clădiri care nu a fost atacată de nimeni a fost un lucru “determinant” la revoluție este o întrebare la care domnul Ciolacu nu are cum să aibă un răspuns de bun simț.

EDUCAȚIE

Președintele PSD a terminat una dintre cele mai slab cotate facultăți particulare din România, facultatea care a fost în centrul unui scandal imens legat de diplome false în 2010. Facultatea nu avea autorizație de funcționare la momentul în care domnul Ciolacu a început-o și a primit o licență de funcționare provizorie abia pe 28 iulie 1995, adică după ce domnul Ciolacu și-a terminat studiile, conform CV-ului de pe site-ul parlamentului. Domnul Ciolacu avea 28 de ani în acel moment.

Este foarte puțin probabil ca domnul Ciolacu să-și fi susținut licența în 1995, lucru care ar fi o minciună prin omisiune.

Ia o pauză de studii până în 2001, anul în care PSD-ul revine la putere. În 2001 face trei cursuri pe care le trece toate ca și cum ar fi durat fiecare câte o lună, cursuri care par a justifica incredibila viitoare carieră a șomerului de 34 de ani, Marcel Ciolacu. Uită să treacă instituția unde a făcut aceste cursuri. De fapt, cursurile care pot justifica cât de cât cariera extraordinară a domnului Ciolacu în administrația publică sunt, toate șapte, de exact o lună și nu știm unde au fost absolvite.

În 2003 și 2004, Marcel Ciolacu revine la facultatea unde și-a “terminat” studiile și face cursuri postuniversitare de 2 ani. Faptul că domnul Ciolacu evită să treacă că a făcut un masterat la Universitatea Ecologică ar putea indica o altă minciună prin omitere, și anume că domnul Ciolacu doar s-a înscris la masterat, fără însă a obține diploma de master. Mai clar, este foarte posibil ca domnul Ciolacu să se fi înscris la cursuri fără să treacă vreodată pe la cursuri.

În 2008 – 2009, în timp ce este vice-primar la Buzău, face și cursurile celebre de “Securitatea și Bună Guvernare” ale Colegiului Național de Apărare la București. Cursurile sunt rezervate “personalităților civile și militare care ocupă sau pot ocupa functii de conducere si decizie in domeniile politicii de securitate si apărare națională”. Fundația Colegiului Național de Apărare l-a avut drept vicepreședinte până în 2019 pe unul dintre cei mai celebri impostori de după revoluție, domnul Cumpănașu.

Fie recrutarea la Colegiul Național de Apărare era făcută de mama Omida, fie domnul Ciolacu se ocupa în secret de politici de securitate și apărare națională și avea un “potențial” știut doar de urmașii fostei securități.

În 2012, la respectabila vârstă de 45 de ani, Marcel Ciolacu, în sfârșit, obține o diplomă cât de cât credibilă ca urmare a unui masterat la SNSPA. Masterat pe care nu are de ce să îl ascundă, că doar nu crede nimeni că domnul Ciolacu ar fi un plagiator nesimțit. Pentru a evita orice suspiciune îi cerem domnului Ciolacu să-și facă publică teza de masterat care suntem convinși că este o operă care merită citită de cât mai mulți dintre noi.

Desigur, domnul Ciolacu a fost înscris, din 2013, și la doctorat, la fabrica de plagiate doctorale a Academiei Naționale de Informații, tot pe un subiect de mare interes pentru serviciile secrete: „Controlul parlamentar din perspectiva securității naționale”. A uitat să treacă acest lucru în CV, cel mai probabil din cauza doamnei Emilia Șercan. Ginerele și secretara domnului Gabriel Oprea sunt unii dintre zecile de plagiatori care au obținut titlul de doctori la această instituție.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

CV-ul oficial al domnului Ciolacu de pe pagina parlamentului este o mizerie. Conform acestui CV domnul Ciolacu a fost șomer până la vârsta de 37 de ani când a ajuns brusc consilier juridic la propria firmă. Anul în care devine consilier juridic la firma unde este acționar coincide cu absolvirea unor cursuri postuniversitare la o universitate foarte slab cotată, lucru care poate indica că domnul Ciolacu a mințit prin omisiune că a absolvit facultatea cu 9 ani mai devreme.

Domnul Ciolacu, cu calificări cel mult dubioase, a fost pentru o scurtă perioadă de timp prefect interimar la Buzău în 2005 (la 38 de ani), deși avea o experiență profesională de cel mult un an de zile, conform CV-ului oficial.

În 2003 firma la care este și acționar, iar din 2004 și jurist, adaugă ca domenii de activitate silvicultura și exploatarea forestieră, una dintre cele mai corupte industrii din România. Tot în 2003 sunt adăugate aceleași coduri de activitate și pentru altă firmă, Lucia Com 94 SRL, unde domnul Ciolacu este acționar. Firma este o firmă de patiserie. Județul Buzău a avut parte de o serie de defrișări ilegale, iar domnul Ciolacu a fost pozat cu Omar Hayssam la o vânătoare organizată de Ocolul Silvic Buzău.

Din 2005 domnul Ciolacu lucrează doar la stat. Viceprimar la Buzău, un oraș măcinat de corupție și dominat de PSD, consilier municipal și, din 2012, în parlament. Singura experiență de conducere pe care o poate clama domnul Ciolacu până a devenit șef al PSD –ului este o perioadă de un an, timp în care a primit o sinecură de partid și a condus o firmă a Consiliului Municipal Buzău. În perioada în care este șef, firma oferă un contract supra-evaluat unui baron PSD-ist.

Numele domnului Ciolacu este legat și de un ONG suspectat de a fi o lojă masonică – Lumina 1879.

AFACERI

În total, am descoperit zece firme legate de domnul Ciolacu. Firme cu domenii de activitate în patiserie, comerț de produse petroliere, produse farmaceutice, construcții, video-club, televiziune, consultanță pentru afaceri și management. O bună parte a acestor firme sunt radiate și una unde era co-acționar cu un celebru baron local a fost radiată cu o datorie foarte mare de aproape 2 milioane de RON.

NEPOTISME

Familia Ciolacu este una foarte norocoasă și în slujbe la stat și în firme. Domnul Ciolacu a fost acționar la patru firme. Nepotul domnului Ciolacu a fost angajat consilier la ministerul fondurilor europene, iar nepoata, tot fără concurs, consilieră a directorului de la Institutul Cultural Român. De fapt, nepoata a primit bani și de la ICR și de la o firmă care a avut un contract pe bani publici cu ICR-ul.

Remarcabil este faptul că nepotul domnului Ciolacu, soția domnului Grindeanu și soția unui PSD-ist foarte descurcăreț din Timiș sunt asociați în aceeași firmă.

DECLARAȚII DE AVERE

Declarațiile de avere sunt și ele niște mizerii. Împrumuturi într-o monedă neidentificată de 370.000 se evaporează subit în 2012, iar în 2017 domnul Ciolacu avea un minim de 143.000 RON cash la el acasă. A împrumutat și el la greu partidul, căci o carieră de șef PSD nu este posibilă fără să contribui cu zeci de mii de EUR bune la partid.

CONCLUZII

Marcel Ciolacu are un trecut cenușiu în comunism, o educație tare dubioasă după revoluție, un trecut antreprenorial la fel de mocirlos, o carieră în administrația publică cu foarte multe semne de întrebare, o experiență profesională ridicolă, care nu justifică în niciun fel cariera impresionantă a acestuia, nepoți cu foarte mare succes la stat și firme legate de contracte cu statul și cu conexiuni dubioase, prieteni care de care mai ciudați, incluzându-l pe cel mai cunoscut terorist din România, Omar Hayssam, și declarații de avere care ar fi trebuit să pună ANI pe jar. Un om perfect pentru a ajunge doctorand la Academia SRI, promovat la greu de Antena 3 și președinte al celui mai mare partid din România.

Integritate PE BUNE este un grup de voluntari în care încercăm să facem informațiile publice despre politicieni cât mai accesibile și mai transparente. Vom publica portretul tuturor parlamentarilor români și vom da acces la întreaga bază de date cu informațiile care stau la baza acestor portrete. Informațiile includ toate CV-urile existente, declarațiile de avere, declarațiile de interese, date despre firmele unde aceștia au fost sau sunt acționari, precum și studiile acestora. În luna februarie vom lansa raportul pentru primii 50 de deputați pentru care am colectat toate aceste informații.