Istoria se scrie joi, 20 mai, ora 9 dimineața. Curtea Constituțională a României (sediul în Casa Poporului) judecă Legea 55, legea tuturor restricțiilor care ne-au umilit în ultimul an, legea dictaturii, legea lui Arafat, Iohannis, Tătaru, Câțu, Rafila și Cercel!

Răspândiți, frați și surori și fiți prezenți!Istoria se scrie joi, 20 mai, ora 9 dimineața. Curtea Constituțională a României (sediul în Casa Poporului) judecă Legea 55, legea tuturor restricțiilor care ne-au umilit în ultimul an, legea dictaturii, legea lui Arafat, Iohannis, Tătaru, Câțu, Rafila și Cercel! Asupra CCR se exercită presiuni din partea factorilor de putere pentru a se declara constituțională această lege. Rolul nostru imens este acela de a contracara aceste presiuni prin susținerea CCR de a lua decizia corectă, adică de a declara Legea 55 neconstituțională. Reacția voastră de pe internet contează imens, la fel si prezența voastră în fața Parlamentului, acolo unde are sediul CCR.

Prin anularea Legii 55, pică toată puterea dictaturii, toate constrângerile, inclusiv presiunea care se face acum pe v@kkinare! Pică toate amenzile date de mai bine de un an, pică toată baza acestei puteri antinaționale și se deschide într-adevăr calea ca toți cei care au orchestrat dictatura să fie judecați așa cum se cuvine, Avem ocazia să ne luăm într-adevăr revanșa, să se demaște minciuna! CCR poate face istorie, istoria unui popor român umilit care și-a găsit în sfârșit dreptatea! Doamne ajută!

Autor: Mihai Târnoveanu

Leave a Reply