Gheorghe Piperea: Vă dați seama că deștepții ăștia nu au reușit să convingă să se înțepe nici măcar 10% din populație?

Un euro-parlamentar român, Rareș B., încercând să facă propagandă vaxinării, a spus că în minim 8 județe, persoanele înscrise pe listele de așteptare sunt sub 100.

(De fapt, conform unei documentări făcute de ActiveNews, sunt mai puțin de 40 în fiecare dintre aceste județe; în Giurgiu, județul meu natal, sunt 25).

Ca să arate ce eficienți și civici suntem noi, a mai spus că din 28 de milioane de vaxinați europeni, 2 milioane sunt români – cică Olanda și Belgia ar fi la “cota” de 300 de mii.

Bun, eu nu am absolut nicio încredere în ce spune și face Rareș B. Este unul dintre cei mai falși și stridenți politicieni din istorie.

Dar, să zicem că nu sunt doar 28 de milioane, la nivel de UE, care s-au înțepat cu serul magic, ci 30-40. În UE sunt peste 500 de milioane de locuitori (446 mil, fără Marea Britanie)! Vă dați seama că deștepții ăștia nu au reușit să convingă să se înțepe nici măcar 10% din populație? Vă dați seama ce “încredere” are lumea în ei? Înțelegeți disperarea lor de a insinua peste tot că “trebuie” să ne înțepăm ca să putem circula și exista, pricepeți de ce au ajuns să copieze naziștii în ideile de segregare pe criterii sanitare? Și de ce insistă atât birocrații Comisie, cât și iobagii Big Pharma din Parlamentul European pe pașaportul/certificatul/adeverința verde, ca instrument de “facilitare” a circulației, chestie care, de fapt, este un oribil instrument totalitar?

Precizez că săptămâna viitoare se adoptă în PE un regulament privitor la “adeverința verde”, pe baza căreia cetățenii europeni, “liberi”, “egali în drepturi” și educați întru democrație și toleranță, vor fi împărțiți în trei șepteluri – posesori de adeverință*, neînțepați și infectați. Primii reprezintă, până acum, cam 7% din populația UE. Poate în 2 ani, cât mai durează experimentul plandemic, vor fi în număr dublu (să zicem). Să ținem cont și că persoanele sub 16 sunt scutite – slabă Domnului – de înțepare. Ce societate poate fi aia în care 15% din cetățeni se mișcă “liber”, iar 85% sunt legați de glie? Ce altceva decât o distopie oribilă, care va fi oprită cu prețul unor mari revolte populare generatoare de anarhie?

Ce e cu această nebunie care a cuprins lumea?

PS: Un ONG care nu e sponsorizat de Big Tech, Pharma sau Finance, și nici agreat de Big Brother, denumită Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, a inițiat o campanie de avertizare a euro-parlamentarilor asupra riscurilor acestei “adeverințe verzi”. Nemernicii de șefi administrativi ai PE au setat fire wall – uri, cică, pentru a rejecta mailurile pe această temă, pe motiv că regulamentul nu ar încălca niciun drept. Panzerele înaintează neabătut, pănă colapsul total al Uniunii Sovietice Europene. S-a inițiat și o petiție online, care cere oprirea acestei reglementări.

PPS: Personal cred că eficiente ar putea fi două acțiuni : (i) un proces colectiv la Tribunalul UE și la CJUE care să tindă la anularea acestor instrumente ale totalitarismului sanitar; (ii) o inițiativă cetățenească europeană, cu minim 2 milioane de semnatari, pentru interzicerea înțepării obligatorii și a pașaportului/certificatului/adeverinței verzi care să înpartă lumea în secte, șepteluri și grupuri populaționale.

*aceștia vor fi “liberi” să călătorească și să se întrunească oriunde, cu condiția să se înțepe de 3-4 ori pe an cu serurile magice sau cu orice altceva i-ar trece prin cap vreunui bilgheiț, chiar cu xenoboți, că tot au fost recent puși la punct, din celule de broască

* * *

„Conspiraționiștii” de la ActiveNews au intrat și în posesia contractelor confidențiale dintre Comisia Europeană și producătorii serurilor – minune anti – Covid. Înțeleg că aceste contracte au parvenit de la o avocată din Italia, care face parte din rețeaua europeană care intenționează să declanșeze acel proces Nurenberg II de care am vorbit și eu cândva, și că „scăparea” a fost deja diseminată în Italia.

Deocamdată, curaj „local” au avut doar cei de la ActiveNews.

Ei au atras atenția că prețul real al serurilor a fost ascuns (iar rumânii noștri s-au lăsat păcăliți că serurile sunt gratuite), iar „negociatorii” nemaipomenit de eficienți și inteligenți ai C.E. au acceptat pre-condiția pusă de producători: trecerea răspunderii pentru efectele adverse pe seama statelor membre ale U.E., adică pe seama noastră, a contribuabililor.

Leave a Reply