„Fuzionați” cu toții, mafioților, să știe românii cu cine să NU voteze! Iar alogenul și turistul eșuat de la Cotroceni joacă din nou golf! SIC! Acest impostor nu reprezintă România și nu mai merită titlul de președinte! Reprezintă haita unor trădători de neam și țară care jefuiește de 30 de ani România!

Mireasma miliardelor de euro, abia scoase din rotativele monetăriilor la Bruxelles, trebuie să fie amețitoare, de vreme ce iată, toate partidele Sistemului securist parcă au înnebunit trăgând-o pe nări. Ca niște câini zgâriind ușa măcelăriei, când iese măcelarul să le arunce ciosvârte, PNL, PSD, UDMR, ba încă și javre mai jigărite, ca Pro România, PMP și ALDE, se înghesuie, care mai de care, să prindă și ele măcar un os de ros. Vreme de 30 de ani, de când datează democrația originală a lui Iliescu, toate aceste partide s-au mai ciondănit, s-au mai făcut că se latră unele pe altele, pentru a da votanților impresia că  unele sunt „Puterea”, iar altele „Opoziția”. Ei bine, de când s-a anunțat că România va primi zeci de miliarde de euro de la UE, în următorii ani, iată-i uniți cu toții în muget și-n (ne)simțiri, doar-doar li s-o face și lor parte.

La PSD și PNL era de așteptat această alianță contra firii, care a mai existat și în trecut, sub Ponta și Crin Antonescu. Dar să vezi partidul lui Ponta și partidul lui Băsescu gudurându-se la mâna lui Cuțu, pardon, Cîțu, să le dea și lor măcar un ciolănel, e ceva de neconceput. Toți mafioții care de trei decenii jecmănesc țara asta, schimbându-se la guvernare ca o nesfârșită rotativă a ticăloșiei și jafului din bani publici și-au dat, în sfârșit, mâna, hipnotizați de sumele colosale puse în joc. Evident, foamea e mare și vorba lui Creangă „dă de-a dreptul”, altfel cum am fi putut să-i vedem pe Ponta, Tăriceanu, Ciolacu, Cîțu și Băsescu adunați la aceeași masă, spre a primi, ca niște cerșetori putred de bogați, miliardele europene? Este clar că aceste „fuziuni prin absorbție”, aceste „reașezări ale spectrului politic”, cum le numesc, în limbaj prețios, analiștii năimiți pe-o burtă de ciorbă de partidele Sistemului, au loc tocmai acum din simplul motiv că rechinii transpartinici au simțit în nări picăturile de sânge ale prăzii de miliarde aflate deocamdată la Bruxelles.

Nu grija pentru România și pentru români îi frământă pe ei, nu dorința de a scoate țara din criza în care tot ei au aruncat-o, guvernând haotic atâta vreme, ci foamea de bani. Căci PSD, PNL, UDMR, ALDE, PMP și Pro România sunt doar tot atâtea capete flămânde ale hidrei neocomuniste care sfâșie, încă de la Revoluție, România. De acum, Iliescu poate să crape liniștit, și-a găsit în Iohannis un demn urmaș. „Consensul” visat de el – adică acea liniște deplină în care milioanele de sclavi își plătesc taxele și se lasă jecmăniți, iar câteva zeci de mii de ariviști și activiști de partid o duc boierește – a fost instaurat. Ne-am întors, practic, la epoca PCR, cu românii de rând umiliți, batjocoriți, bolnavi, ținuți în frig, în foame și în frică, și nomenclaturiștii plesnind de sănătate, de trufie și de bogăție.

Dar e foarte bine că mafioții s-au unit, în sfârșit, atrași ca pilitura de fier de magnetul miliardelor de la UE: așa vor vedea toți românii pe cine NU trebuie să voteze data viitoare. Așa vor înțelege românii, în sfârșit, că au fost păcăliți, de 30 de ani, de aceiași ticăloși deghizați în politicieni democratici. Și vor ști că Băsescu, Tăriceanu, Ciolacu, Ponta, Cîțu sau Iohannis nu au fost niciodată cu adevărat în opoziție unii cu alții, ci doar într-o eternă opoziție cu poporul român.

În plină criză politică şi sanitară, preşedintele Klaus Iohannis nu a mai fost văzut de ceva vreme. În ultimele 30 de zile, au fost mai puţin de jumătate lucrătoare pentru şeful statului, cel puţin din punct de vedere al agendei comunicate de site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Astăzi, însă, au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis de la Sibiu, acolo unde a fost întâmpinat de protestatari când mergea la slujba de duminică.

Slujba de la Administraţia Prezidenţială pare să nu o mai fi onorat-o de pe 4 noiembrie. Atunci găsim pe site ultima acţiune cu caracter public.

Astăzi, preşedintele a fost primit cu un mesaj ironic, chiar înainte de a intra în biserică. O femeie i-a strigat „Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

Alogenul Iohannis, din nou la golf!

A venit apoi şi al doilea semn de activitate pe ziua de azi. Turistul Klaus Iohannis a fost din nou azi la Pianu de Jos, unde a jucat golf.

Potrivit unor surse de la faţa locului, șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acel teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe 30 octombrie, când se comemorau şase ani de la tragedia Colectiv.