Elveția, prima țară care va organiza un referendum pentru certificatul verde! Vrem și noi așa ceva în România nazistă?! Referendumul poate o fi capcană sau poate fi instrument care se poate întoarce oricând împotriva păpușarilor!

Elvețienii vor putea să se pronunțe, duminică, într-un referendum în legătură cu  modificări ce urmează să fie aduse Legii COVID, inclusiv cu privire la temeiul juridic al certificatului verde. Astfel, Elveția devine prima țară din lume care face un astfel de referendum, potrivit Agenției Ansa.it.
Duminica viitoare, cetățenii vor fi chemați să se pronunțe prin vot asupra legii.
Cea mai contestată modificare se referă la temeiul juridic al certificatului Covid. La fel ca în alte țări, certificatul Covid – care atestă vaccinarea, un test negativ sau recuperarea – este contestat în mod regulat în demonstrații de stradă, dar, potrivit ultimelor sondaje, se așteaptă ca noua versiune a legii să treacă de urne și să fie aprobată de 61% dintre alegători. 38% sunt împotrivă, iar 1% sunt nehotărâți.

O CAPCANA!

Libertatea nu poate fi supusa la vot! Dau elvetienii tonul (Elvetia e barlogul ocultei) ca dupa aceea toata lumea sa ceara, iar apoi, dintr-un click, sa iasa in favoarea sistemului.

Referendumurile sunt bune, sunt democratice, dar noi acum nu mai suntem in democratie, ci in dictatura nazista medicala si orice se propune si e acceptat de catre sistem, e marul otravit!

Libertatea e consfintita de Constitutie, a supune la vot ceva aparat de Constitutie inseamna a nu recunoaste Constitutia!

De ce nu se face referendum daca mai vrem sau nu acest sistem criminal de partide si politicieni?

Libertatea e dreptul nostru fundamental si inviolabil pe care il primim odata cu nasterea si pe care nu are voie sa-l incalce nimeni!

LIBERTATEA NU SE VOTEAZA!