DOSAR PENAL PENTRU SECHESTRAREA PROTESTARILOR ÎN CURTEA PARLAMENTULUI PE LINIA JANDARMERIE – MAI – IOHANNIS! DOSAR PENAL PENTRU SECHESTRAREA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI LA PROTESTUL DIN 21 DECEMBRIE! ANCHETĂ PENALĂ PENTRU CARANTINAREA ROMÂNILOR DIN DIASPORĂ! SABOTAȚI SPITALELE, DOCTORII CARE VOR SĂ MANIPULEZE CIFRELE VALULUI 5! ȘI NU VĂ VACCINAȚI!

Demisia ministrului de interne! Demisia lui Iohannis! Demisia tuturor celor răspunzători pentru prigonirea participanților de la protestul din 21 decembrie, pentru oprirea autocarelor din provincie la ieșirea din București! SCOATEREA ÎN AFARA LEGII CONFORM CONSTITUȚIEI A PARTIDELOR CARE NU REPREZINTĂ VOINȚA POPORULUI ÎN FRUNTE CU USR ȘI IOH-ANUS!

Demisia și anchetarea lor pentru abuz în serviciu!

Oamenii care au venit de la sute de kilomtri depărtare au fost legitimați, li s-a cerut să coboare din autobuze pentru a fi pozați din față și profil, asemenea unor infractori (îi felicit pe cei care au refuzat acest act umilitor și ilegal!), au fost legitimați și li s-au fotografiat actele de identitate, de asemenea faptă ilegală. Pretextul a fost identificarea celor care au intrat în curtea parlamentului și au ”vandalizat” (nu se știe clar cum) mașina Ambasadei SUA.

Motivul real a fost, vă asigur, intimidarea românilor, pentru a nu mai veni la viitoarele proteste.

Mă întreb însă cum s-a făcut ca fix în ziua unei revolte, anunțată cu mult timp înainte, cei de la respectiva ambasadă, să-și facă drum pe acolo… Care era ”urgența”? Îi ardea așa tare să vorbească tocmai atunci cu tov. Câțu? N-a mai avut loc mașina în parcarea subterană? Erau prea obosiți și nu puteau să vină după protest dacă era o așa de mare întâlnire ce nu putea fi amânată? Sau a fost o provocare ordinară si cu ce scop? Adică într-o zi de ”cod roșu”, mașina ambasadei SUA vine la parlament fără antemergători, fără niciun fel de protecție de la SPP și Pușcașii Marini și e lăsată de domnul șofer fix în curte, lângă celelalte mașini, fix pe la Senat, tocmai pe acolo unde au intrat manifestanții?

Altă întrebare:

De ce nu s-a intrat în curtea Parlamentului pe la Camera Deputaților unde era legea Certificatului Covid și s-a intrat pe la Senat unde avea ”treabă” mașina respectivă? Fix în condițiile în care noi suntem acuzați că am fi pro-ruși?

Niște ”chestiuni” nu se leagă deloc în logica firească.

Dar în logica reală se îmbină bine de tot.

Se vrea a fi dată o amploare internațională a cazului, o imagine a noastră că suntem violenți, anarhiști – cum au făcut cu trumpiștii de la Capitoliu -, pentru a putea fi urmăriți ”legal” și pedepsiți pentru asta.

De ce s-a făcut în așa fel de un ”organizator” politic, încât să nu putem fi nici măcar o secundă împreună, (după ce s-a terminat pichetarea intrărilor în Parlament, adică ora 11), la poarta principală, anume cea din dreptul Parcului Izvor, de la Camera Deputaților?

De ce după ora 11 toate grupurile de la pichete nu s-au adunat într-un singur loc, anume cel de la Izvor, cum ar fi fost logic, căci, repet, la Camera Deputaților era Certificatul, nu la Senat, unde era mașina însărcinatului SUA absolut întâmplător.

De ce s-a dat apă la moară televiziunilor care au filmat doar grupurile de oameni de pe la diferitele intrări și nu o mare mulțime de peste 15000 de oameni care trebuia măcar un ceas să fie împreună, căci de aceea ne-am adunat din toată țara!

Și de ce s-a spart mitingul la ora 14?

Întrebări la care numai sistemul si oamenii care atârnă de el au răspuns.

În pofida tuturor, cei peste 25000 de români, care au raspuns Prezent pentru Libertate, într-o zi lucrătoare, au reușit să frâneze mecanismele acestui sistem infernal, cu tot cu steagurile lui false de fente și răcnete penibile.

Violența și anarhia nu o generăm noi, ci statul care ne mută din raportul de drept, în cel de legitimă apărare.

Vinovat pentru toate manifestațiile ”neautorizate” este chiar acest stat care si-a pierdut autoritatea, anulându-ne dreptul legitim și constituțional la adunări publice!

Pe canale cunoscute ale presei soroșist-securiscoide din România s-a lansat zvonul – transformat de unii comentatorii în „informație” – că Klaus Iohannis ar fi chemat liderii Coaliției Vacciniste la Cotroceni ca să îmblânzească Legea Certificatului Covid, pentru a fi eliminată obligativitatea Certificatului la locul de muncă.

Avem trei surse – „deontoloage” -, avem vreo declarație oficială? Niet, Nein, Nada. Și chiar dacă ar fi așa, cât de naivi sunt cei care cred prostia asta? Că așa ar gândi robopreșul?

Vorba-ceea: nici el cred că nu mai știe câte măști are. 

Este doar o spălătorie de imagine clasică după ce analiștii din servicii și-au prezentat raportul care arată că toți vor fi urâți dacă iau dreptul la muncă oferit omului de Dumnezeu. Blestemați vor fi până la al nouălea neam, zice mai clar Iulian Capsali.

Dar chiar s-a uitat că același Klaus Iohannis a susținut sus și tare că România nu va adopta Certificat de vaccinare?

Și apoi același Klaus Iohannis s-a făcut mucles și preș în fața tovarășei Cancelar, care deja avea proiectul Certificatului de vaccinare pe masa celui de-al IV-lea Reich, deși UE susținea că nici măcar nu este încă în lucru?

Se uită cam repede.

Cât de uitici sunt oamenii care „pun botul” la măgăriile celor care ne-au îngropat în case și ne-au furat Sfintele Paști în timp ce ei se ghiftuiau, trabucau și whiskeyau la chermeze de neamuri-proaste-urcate-în-copac ce sunt, la Palatul Victoria, în Pădure și aiurea?

Chiar azi dezaxatul de Cîțu, marioneta tâmpă a lui Klaus, a reluat placa extremist-vaccinist-nazist-bolșevică, recunoscând singur cât e de dement: “Vă spun că astăzi există certificatul verde în România, el se folosește la mall, la restaurante. Este o ordonanță pe care am dat-o și rolul acesteia a fost de a stimula campania de vaccinare, a motiva oamenii să se vaccineze și de a rămâne economia deschisă. (…) Eu ieri am spus că avem o variantă, am trimis-o către specialiștii juriști, să vedem dacă este constituțională (AIURITOR! Nu știe! Trebuie să se vadă! – n.n) . Nu știm încă, nu avem o concluzie, nu știu de unde aveți informații, înțeleg că încă se discută, cu specialiștii.”

Și chiar dacă ar fi așa, cum aruncă zvonerii diversioniști pe piață, nu știți că de la 1 ianuarie la șefia UE vine Franța? Cine să știe, că nu s-a zis nimic la televiziunile mituite de Guvernul Coaliției Vacciniste?!

ActiveNews a publicat astăzi ce a dezvăluit colega noastră de la Național, Claudia Marcu, despre păsărica scăpată de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a recunoscut, la o întâlnire cu sindicatele, că certificatul verde este impus de Uniunea Europeană. Și că el va fi la fel ca în Uniunea Europeană.

Știți ce înseamnă Franța la șefia Uniunii Europene? Asta înseamnă: Franța o dă pe față: de la 1 ianuarie Pașaportul Verde va fi DOAR PENTRU VACCINAȚI și va trebui reînnoit la fiecare 3 luni. Parisul va conduce UE în prima jumătate a lui 2022.

Cine își face vreo speranță cu ochii la clasa politică trădătoare cu care ne-au pricopsit puterile străine care o țin lesă, să o lase la ușa lagărului infernului pe care îl trăim.

Puțin circ politic și cozonac de sărbători și apoi ne întoarcem la vaccin în loc de pâine.

Și pentru ultima oară: dacă chiar așa e cum se zvonește, cum se împacă „îmblânzirea” de la Cotroceni cu dulapurile colindătoare albastre care în loc de zurgălăi bat cu bulanele la porțile ultimelor redute ale presei libere și societății civile autentic românești?

Păi nu prea se pupă.

Pentru cine a deschis ActiveNews mai târziu, astăzi, colegul nostru, Vlad Pârău, la fel ca și ziaristul liber-profesionist Aurelian Popa și militantul pentru libertate Mihai Tîrnoveanu, împreună cu alte câteva zeci de reprezentanți ai presei libere și vieții civice românești, au fost vizitați, la orele serii, de echipaje de jandarmi pentru a le fi înmânate personal diverse citații și amenzi.

O formă de intimidare mascată, acum extinsă la nivel național, venită după audierea abuzivă a alți doi jurnaliști prezenți la protestul de la Parlament din 21 decembrie 2021.

Blitzkrieg jandarmeresc. Noaptea amenzilor lungi, ce mai! Și care sună de fapt cam așa: știm cine sunteți, știm unde stați, putem să vă facem ce vrem, când vrem.

No, pai aista nu mai e democrație, ci e stat mafiot în toată regula.

Să vedem ce vor zice și organizațiile de presă internaționale. S-ar putea să nu fie chiar așa încântate de colindătorii în albastru ai lui Irod.

Dar Dumnezeu lucrează.

Dincolo de toate trădările, Nașterea Lui, a Adevărului pe Pământ, e dovada cea mai vie că orice dictatură se poate nărui, mai ales când e întemeiată pe Minciună.

Dacă peste 33 de ani vânzătorul Lui și-a pierdut viața și sufletul, să ne aducem aminte că cel care L-a însoțit primul în Rai a fost tâlharul.

Deși nu-i cred o iotă, tâlharii care ne conduc mai au, iată, o șansă.

Spre deosebire de vânzători.

Domnul și Mântuitorul nostru și Maica Sa cea Preacurată să fie cu noi cu toți!