CEREM URGENT TUTUROR PARTIDELOR POLITICE SĂ SE DELIMITEZE DE GRUPUL NAZIST FORMAT ÎN JURUL LUI IOHANNIS PÂNĂ LA FINALIZAREA ANCHETELOR CARE VOR VENI ASUPRA ACESTUI IMPOSTOR LEGATE DE FDRG SI GRUPUL ETNIC GERMAN. DOAR UNIȚI PUTEM ALUNGA DUȘMANUL DIN ȚARĂ!

Trebuie să arătăm că suntem Parlamentul unei țări europene! Cerem o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice din Parlamentul României față de grupul nazist PNL din jurul impostorului IOHANNIS fost președinte al unei organizații ce se consideră continuatoarea grupului etnic german declarată organizație naziastă și interzisă în România. Vrem sancționarea parlamentarilor PNL pentru asocierea cu acest personaj sinistru, șarlatan, infractor și impostor.

Amintim că după Revoluția din decembrie 1989, „Forumul Democrat al Germanilor din România” (FDGR) a cerut și a obținut de la instanță statutul de succesor și moștenitor al GEG. Singura organizație din România care a fost declarată fascistă la Tribunalul de la Nürnberg a fost „Grupul Etnic German” (GEG), motiv pentru care, prin Decretul Regelui Mihai, organizația a fost scoasă în afara legii și toate proprietățile sale au fost confiscate de statul român.

Mai multe detalii aici.