Ce caută străinii ăștia în frunte cu Iohannis, Orban, Arafat & Co la conducerea României? S-au jertfit mizeriile astea pentru țară! Lăsați românii care au murit și și-au jertfit sângele pentru această țară să conducă veneticilor! Câtă nesimțire de mârlani oare puteți avea! Generalul Radu Theodoru și Mihai Tîrnoveanu la Sfântu Gheorghe: Glorie Eternă Eroilor Români!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astăzi sărbătorim 101 ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, actul internațional prin care se consfințește juridic Marea Unire. Sărbătoarea națională este omagită la Sfântu-Gheorghe de către Asociația Calea Neamului și prietenii ei. VIDEO ÎN DIRECT MAI JOS!

Vă prezentăm cu această ocazie discursul extraordinar al generalului Radu Theodoru despre acest eveniment epocal și plasarea opincii românești pe Parlamentul Ungariei, susținut la împlinirea centenarului ocupării și eliberării Budapestei, la Arcul de Triumf. „Marea Unire și stăvilirea bolșevismului în Europa s-a făcut cu sângele nostru, scurs de la Mărășești la Budapesta!”, spune Generalul. Mai multe imagini și filmări de la Centenar, AICI.

Leave a Reply