BANDITUL DRAGNEA RĂPUS DE UN IMPOSTOR CARE ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA ROMÂNIEI. REȚEAUA SA: HELVIG, KOVESI, BARNA & CO. O REȚEA BINE PUSĂ LA PUNCT CARE SĂ CĂPUȘEZE FONDURILE EUROPENE ȘI INSTITUȚIILE STATULUI

Astăzi, magistrații de la Judecătoria Sector 5 au decis că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate. Decizia este definitivă.

Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor, dar miercuri, pe 19 mai, acesta va veni în față judecătorilor cu o contestație împotriva respingerii cererii de liberare condiționată.

La câteva ore, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată într-un alt dosar, acela al vizitei în Statele Unite ale Americii.

Alături de Dragnea, procurorii l-au trimis în judecată și pe consilierul Gheorghe Dumitrescu.

Conform comunicatului DNA, Dragnea este acuzat că participarea la ceremonia de investire a președintelui Donald Trump ar fi un „folos necuvenit pentru sine și pentru partid”.

Cei care îl acuză și-au format propria lor rețea de căpușare a României după modelul PSD de pe vremea sa. După toate cele întâmplate ne întrebăm pentru ce am ieșit la proteste împotriva PSD, ca să susținem nistem impostori ce încalcă constituția și își formează o rețea și un grup infracțional mai rău decât cel dinainte?! VREM DREPTATE PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU EA ÎNFRUNTĂM ȘI GLONȚUL IEȘIT DIN ȚEAVA PUȘTII!

Rețeaua începe din Sibiu, pe filiera Iohannis-Kovesi-Barna, coordonați în spate de SRI-ul lui Helvig, un prieten bun al lui Iohannis. Scopul a fost căpușarea politicii românești și a fondurilor europene. Singurul partid care le-a stat în cale a fost PSD. Ei s-au cocoțat în fruntea statului pe ura poporului pe filiera comunisto-socialistă. Au profitat de protestele străzii și și-au asumat în final meritele schimbării. Cu Kovesi în poziția de procuror european speră să coordoneze și să căpușese în continuare fondurile îndreptate spre România. Doar că ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Despre proiectele lui Barna este cunoscut din ancheta RiseProject:

  • Antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro
  • Omul vrea să-i întoarcă pe români în țară, dar și-a consolidat cariera pe seama unora nevoiți să plece
  • Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru prietenii de școală
  • Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE
  • La bilanț, managementul care l-a consacrat pe Barna îi este profitabil sieși, în timp ce oameni aflați în cumpănă au beneficiat doar pe hârtie

La început erau pesediștii ținta, apoi s-a extins la “stânga politică”, au lovit apoi într-un partid nou AUR, apoi erau bugetarii, apoi a venit rândul “iresponsabililor”, apoi sunt “antivacciniștii”… toți sunt ținte ale urii profunde manifestate oficial prin catalogarea acestor categorii de oameni care comit delicte de opinie prin: extremiști (președintele), teroriști (primul-ministru), demenți, scursuri, analfabeți, zoaiele societății (alte oficialități) etc.

”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

Reacția aparține cunoscutei internaute din Munchen Monica Krueger și face referire la un aspect extrem de dureros pentru Germania: nazismul și abordările publice ale acestui fenomen odios.

”Când Iohannis spune, cu un discurs nazist, că vrea ca PSD să dispară, oricât ar încerca să o întoarcă, nu înseamnă nimic altceva decât ce a spus – membrii și simpatizanții de stânga trebuie să dispară!”, explică Monica Krueger.

Internauta stabilită la Munchen spune clar: ”Aceeași abordare a avut-o Hitler la adresa social-democraților, a sindicaliștilor, a evreilor și a comuniștilor din Germania! Istoria stă mărturie!”.

”Chiar am ajuns să toleram discursurile naziste în țara asta?!”, întreabă revoltată Monica Krueger, continuând ”Am ajuns atât de jos ca popor să privim cu admirație spre asemenea individ?!”

Monica Krueger face un rechizitoriu al lui Iohannis, bazat pe date certe, oficiale, sau aprecieri ale instituțiilor internaționale:

– ”Un președinte incapabil să laude realizările palpabile ale unui guvern al României generat de o majoritate parlamentară, aleasă de o majoritate a poporului – cum se poate intitula acest impostor “preşedintele tuturor românilor”?”

– ”Un ipochimen, cocoțat în fruntea statului roman, care este incapabil să se bucure că românii o duc ceva mai bine!”

– ”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

– ”Un arogant care este incapabil să se bucure că România a avut un succes lăudat de toata lumea când a prezidat Uniunea Europeană”.

– ”Un impostor care-si arogă niște merite la care nu a contribuit cu nimic!”.

– ”Un farsor, care atunci când vine vorba de Schengen și vizele SUA pentru România, ne răspunde cu o șapcă!”

Concluzia Monicăi Krueger este extrem de clară: ”Îmi pare rău, dar, mandatul acesta al lui Klaus Werner Iohannis nu este altceva decât o jalnică parodie! O bătaie de joc la adresa inteligenței oricărui român!”.

Reamintim că presa germană l-a făcut praf pe Iohannis, cunoscuta publicație ”Der Spiegel” comentând că ”nu și-a îndeplinit nicio promisiune, a fost un președinte pasiv și nu are curaj să participe la o dezbatere”.

Leave a Reply