Apel internațional contra CELEI MAI MARI ÎNSELĂTORII A SECOLULUI 21 – Dictatura COVID. ANCHETĂ ȘI PEDEAPSĂ NAȚIONALĂ ÎNCEPÂND CU IOHANNIS!

COMUNICAT – APEL

De mai bine de un an, în majoritatea țărilor lumii au fost impuse măsuri neștiințifice, nemedicale și ilegale pentru a gestiona  epidemia de COVID-19, în ciuda avertismentelor din partea a numeroși profesioniști medicali, experți și grupuri medicale și științifice.

Aceste masuri nebunești, stupide, tiranice și criminale, care încalcă principiile de bază ale medicinei, Declarația Universală a Drepturilor Omului si Convenția cu privire la drepturile copilului sunt “arme de distrugere in masa” a societății în ce privește sănătatea, economia, educația, ecologia și drepturile omului.

Toate acestea s-au făcut cu complicitatea pseudo-experților corupți sau ignoranți care i-au urmat orbește pe alții și au devenit dictatori medicali.

Dovezile științifice și factuale dovedesc foarte clar că nu este de fapt vorba despre o problema de sănătatea publică ci este o înșelătorie uriașă, o mare manipulare, un război și, cel mai probabil, o conspirație.

Există, de asemenea, un efort de a ascunde adevărul despre cauza epidemiei: virus natural, accident de laborator sau atac bioterorist?

Profesorul Luc Montagnier, virusolog și câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină datorita descoperirii virusului HIV, a declarat la 17 aprilie 2020 că virusul corona “nu este natural, este munca unor profesioniști … Nu știu cine a făcut-o sau de ce … Există un efort de a înăbuși adevărul (VIDEO)”.

Criminalii folosesc epidemia pentru a îndeplini obiective și agende economice, politice și ideologice care sunt foarte periculoase pentru umanitate. Printre altele, ei doresc să înrobească oamenii, să impună o dictatură de tip chinezesc în toate țările lumii și planul malefic al “Marii Resetări”.

La 13 ianuarie 2021, ziarul The Sun a publicat o scrisoare de avertizare scrisă de avocați, un deputat în Parlament, activiști pentru drepturile omului și un fost general al Forțelor Aeriene ale SUA, care a fost trimisă către FBI, MI5 si către servicii de  securitate din Canada, Germania și Australia.

Din februarie 2021, guvernele a peste 30 de țări de pe toate continentele lumii au fost, de asemenea, avertizate. Deoarece încercările de a convinge factorii de decizie (scrisori, articole, petiții etc.) au eșuat și aceștia continuă să facă aceste greșeli care amenință grav interesul public, facem apel la cetățenii din toate țările lumii să se angajeze în nesupunere civilă, care trebuie să se desfășoare în mod pașnic și fără violență.

Exemplele de nesupunere civilă sunt enumerate în Twitter-ul de mai jos.

De asemenea, facem apel către toți polițiștii și militarii să se angajeze la nesupunere civilă, să anunțe public că refuză să aplice aceste măsuri tiranice, rămânând în același timp ascultători față de ordinele care nu au legătură cu COVID-19.

Le solicităm să respecte codurile lor profesionale de conduită, ar fi Codul european de etică al poliției, care prevede  (articolul 39): „Personalul din poliție trebuie să execute ordinele emise de către superiorii lor, dar au datoria de a se abține de la executarea ordinelor care sunt în mod clar ilegale sau Codul francez de conduită profesională pentru poliție și jandarmerie, care prevede la articolul R. 434-5 privitor la respectarea ordinelor: „Ofițerul de poliție sau jandarmul trebuie să îndeplinească în mod loial și fidel instrucțiunile și, de asemenea, să se supună ordinelor pe care le primește de la autoritatea împuternicită, cu excepția cazului în care ordinul dat este vădit ilegal și conceput astfel încât să afecteze grav interesul public.”

Aceste rețineri ilegale ale oamenilor la nivel mondial trebuie oprite.

Nu tiraniei! Da libertății!

Leave a Reply